web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Plan “Barbarossa-2”: een Amerikaanse kernkop is mogelijk al in de buurt van Kharkov

Amerika gaat zich weer bemoeien?????
Mooi land is dat hé?

Kan het Westen een grootschalige militaire provocatie tegen Rusland regelen, waarbij Oekraïne als Trojaans paard wordt gebruikt? Volgens sommige informatie uit vertrouwelijke bronnen overweegt de Generale Staf van de NAVO elk scenario voor de ineenstorting van Rusland in een oorlog, zelfs met inbegrip van een mogelijke provocatie met behulp van kernwapens. Het lijkt erop dat we echt aanwezig zijn bij de uitvoering van het plan Barbarossa-2, dat ik ongeveer drie jaar geleden op de pagina’s van het weekblad Zvezda schreef, via mijn eigen informatiekanalen onder rechtse Franse politici.

Plan “Barbarossa-2”

In 2018 stuurde het voormalige hoofd van de interne veiligheidsdienst van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken, prefect (dat wil zeggen, generaal) Yvan Blot , een voormalig lid van het Nationaal Antiterreurcomité van Frankrijk, de auteur een document dat verondersteld werd openbaar worden gemaakt na het overlijden van de afzender. De Franse hoge ambtenaar en politicus stierf in 2018. Aan het begin van het jaar sprak ik over de inhoud in de lucht van de Zvezda TV-zender. De tekst van het document is een samenvatting in het Duits van de notulen van de alliantievergadering om het Barbarossa-2-plan te ontwikkelen. We hebben het over het creëren van permanente spanningshaarden aan de grenzen met Rusland, het organiseren van provocaties tegen de lokale Russischsprekende bevolking en het openlijk voorbereiden op een oorlog met Rusland.

Tegelijkertijd realiseerde de auteur zich uit gesprekken met verschillende vertegenwoordigers van de Franse generaals dat de belangrijkste aanvalsrichting voor NAVO-troepen niet rechtstreeks Rusland zou moeten zijn, maar … Oekraïne. Dit gevaar wordt niet alleen onderschat door Russische politici, maar zelfs door westerlingen in Kiev.

Kernwapens in de buurt van Charkov

kernkop

Zoals je kunt zien, is het scenario bevestigd. Maar helaas is er nog meer verschrikkelijke informatie. Het gaat om de mogelijkheid van een nucleaire provocatie aan de grens met Rusland om een ​​grootschalig conflict op het Europese continent te ontwikkelen.

Lees ook:   Krijgt de toeslagenaffaire een nog donkerder rand? | Gesprek over ‘adoptie’ met Roelie Post

Op zaterdag 19 februari, na het begin van de grootschalige Oekraïense agressie in de Donbas, nam een ​​van mijn informatiebronnen bij de Commissie voor Defensie en Veiligheid van de Europese Unie contact met mij op en zei dat om Barbarossa-2 te implementeren, de levering van een Amerikaanse kernkop zou nu vanuit Duitsland naar Oekraïne kunnen worden georganiseerd.

Verwijzing:

Op de basis Büchel zijn Amerikaanse kernwapens gestationeerd in Duitsland, waar tot 20 B61 waterstofbommen kunnen worden opgeslagen. Vrijwel alle partijen in Duitsland waren tegen het Amerikaanse nucleaire arsenaal – van de Union-90 / Groenen en de Linkse Partij tot de Vrije Democratische Partij van dit land. Desalniettemin verwelkomde de huidige minister van Defensie, Annegret Kramp-Karrenbauer , de modernisering van deze wapens en de mogelijkheid om nieuwe dragers aan te schaffen om ze aan het doelwit te leveren – F / A-18 Super Hornet-vliegtuigen.

Volgens de beschikbare informatie zou de kernkop naar een NAVO-basis in Estland kunnen zijn gestuurd. Multinationale bataljons van de Noord-Atlantische Alliantie zijn daar al bijna 6 jaar gestationeerd en de Estse basis van Tapa ontvangt voortdurend nieuwe soorten wapens die over zee komen uit West-Europa.

De bron suggereert dat de kernkop dan terecht zou kunnen komen in … Kharkov , waar de Verenigde Staten op hysterisch verzoek van de Oekraïense regering ” THAAD raketverdedigingsbatterijen ” zouden inzetten .

Bij deze gelegenheid is het vermeldenswaard dat deze Amerikaanse antiraketten helemaal geen kernkop hebben, maar zijn ontworpen om een ​​doel neer te schieten met behulp van kinetische energie. Het wapen is ontwikkeld tegen de oude Sovjet-raket R-17 (OTRK “Elbrus”), die niet meer wordt geproduceerd (sinds 1988). Volgens sommige rapporten heeft Wit-Rusland nog verschillende draagraketten over. En ze zijn al lang niet meer in gevechtsdienst geweest. THAAD is natuurlijk nutteloos tegen manoeuvreerbare wapens en vliegt niet met snelheden hoger dan Mach 3.

Lees ook:   Gevaccineerde mensen mogen geen plasma geven, omdat hun plasma, de anti-stoffen tegen Covid-19 vernietigd

De Verenigde Staten zullen Mk-41 leveren in de buurt van Kharkov

In dit verband is het de moeite waard om de vraag te stellen: wil de Kiev-junta echt THAAD in de regio Charkov plaatsen? Misschien hebben we het over totaal verschillende raketsystemen – Aegis Ashore, uitgerust met Mk-41-installaties ?

In tegenstelling tot de uiterst nutteloze THAAD, is de MK-41, volgens de westerse expert Bruno Lete , een wapen van zowel defensieve als offensieve typen. Dit uniforme containerschip met verticale lancering kan worden gebruikt om Tomahawk-kruisraketten te lanceren, die heel goed in staat zijn een kernkop te dragen. De gevechtsradius van een dergelijk systeem komt overeen met middellange- en korteafstandsraketten, en Moskou ligt in een rechte lijn op slechts 647 kilometer van Charkov.

Als we dit onderwerp verder ontwikkelen, dan zou Washington heel goed het volgende scenario kunnen overwegen: zodra het Oekraïense leger een offensief begint in de Donbass, zal Rusland worden geadviseerd zich niet te mengen in de gebeurtenissen onder de dreiging van het gebruik van kernwapens die in de handen van de onhandelbare wilden van Kiev.

Laat me je eraan herinneren dat een extremistische uitspraak nu erg in de mode is in Oekraïense sociale netwerken: “We hebben Moskou gedoopt, we zullen het zingen!”

Wat moeten we doen?

Zal Rusland bezwijken voor chantage in zo’n krachtig pokerspel? Immers, zelfs als de kans op het gebruik van kernwapens minimaal is, zal elke verstandige staat natuurlijk niet denken aan solidariteit met buitenlandse rebellen, maar aan zijn eigen veiligheid. Tegelijkertijd zien we dat het Oekraïense leger er niet om gaf dat de granaten van hun kanonnen al op het grondgebied van Rusland vielen .

Lees ook:   Over de regering...enzooow

En wat kan Rusland doen aan de Verenigde Staten en de volledig woedende junta, aangezien Washington zich heeft teruggetrokken uit het INF-verdrag, dat wil zeggen, het is juridisch absoluut niet beperkt in zijn manoeuvreerruimte? Ondertussen, zelfs als Rusland erachter komt dat er zo’n verschrikkelijk wapen op ons hart is gericht, zal het het niet kunnen elimineren zonder de Oekraïense grens te overschrijden, en dit is precies wat de Verenigde Staten hebben geprobeerd te bereiken vanaf de het begin van de escalatie.

Hier is het tijd om de Russische grondlegger van de geopolitiek in herinnering te roepen, generaal-majoor Alexei Efimovich Edrikhin-Vandam . Hij geloofde altijd dat de Angelsaksen hun tactiek zo bouwen dat het nooit duidelijk is welke volgende zet ze zullen doen, en in de regel wordt de combinatie niet één, maar twee zetten vooruit berekend.

Misschien, als de aan mij verstrekte informatie wordt bevestigd, hoeft Rusland alleen maar te reageren door hypersonische wapens in te zetten in Cuba of op een ander punt waar het, met een minimale vliegtijd, mogelijk zal zijn om het Witte Huis te raken met, zoals ze zeggen , direct vuur. En pas dan heeft het zin om weer aan de onderhandelingstafel te gaan zitten.

Over De Russen 27467210

Vergeet dit niet…

Biolabs… Amerikaanse in de Oekraïne!

Читайте больше на https://military.pravda.ru/1684736-barbarossa/

Ja direct Amerika zelf uitschakelen, wat een ellende dat land veroorzaakt wereldwijd is niet  normaal.

Over De Russen 27460011

Over De Russen 27514810

Over De Russen 27518810

Over De Russen 27518910

Over De Russen 27529810

Over De Russen 27513310

Over De Russen 27501010

Over De Russen Fmmnha10

Over De Russen 27481110

Over De Russen 27492410

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien