web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Overheid, MSM gaslighten Amerikanen over voedseltekort

Nieuwsberichten en ooggetuigenverklaringen over de branden die voedselfabrieken in de landen verwoesten, zijn sterke aanwijzingen dat er iets sinisters aan de hand is. De overheid en de reguliere media (MSM) negeren deze echter eenvoudig.

Dr. Jane Ruby vroeg zich op 26 september het volgende af : “Proberen ze de angst en paniek in grotere mate na te bootsen dan wat er in 2020 gebeurde? Toen mensen in paniek raakten en supermarkten opruimden voor eenvoudige artikelen zoals toiletpapier, maar niet eens begrepen waarom ze het deden? Nou ja, misschien, maar op een veel grotere schaal.”

Ruby wees op de tekorten aan voedsel, brandstof en kunstmest – wat in lijn is met de plannen van de elites voor wereldwijde hongersnood. Ze noemde echter ook de rol van de MSM bij het vormgeven van de publieke opinie in dit alles.

“Misschien als het gekunsteld is, is het echt, maar het wordt geforceerd,” merkte Ruby op over de “spontane” verbranding en vuurzee in honderden voedselfabrieken. Ze voegde eraan toe dat tegen de zomer van 2022 de lijst met branden en andere incidenten in verband met de voedseltekorten was uitgebreid met vleesverwerkingsfabrieken in Georgia, Illinois en andere staten. (Gerelateerd: patroon van branden die voedselfaciliteiten in de VS treffen, suggereert dat ARSON TEAMS de Amerikaanse voedselproductie-infrastructuur afbranden. )

Lees ook eens:  Ken jij gevaccineerden? Lezen aub

Deze incidenten gingen maar door, maar er werd geen onderzoek gedaan omdat er geen levens verloren gingen – behalve zaken die honderden voedselfabrieken troffen en die van invloed konden zijn op het vermogen van een land om voedsel aan zijn burgers te distribueren.

Dergelijke incidenten zijn bestempeld als ‘samenzweringstheorieën’, maar Ruby wees erop dat de MSM ongelooflijk gevaarlijk is. Samen met de overheid heeft het de mensen verzekerd dat de voedselvoorziening ononderbroken blijft. Velen hebben echter de branden waargenomen die veel voedselproductiefaciliteiten verteerden – iets te veel om te negeren.

MSM laat burgers gaslighten om een ​​nepverhaal te creëren

Ruby beschuldigde de MSM ervan “het tegenovergestelde te doen van wat het zou moeten doen”, namelijk om de autoriteiten eerlijk te houden of ze zo transparant mogelijk te maken. In plaats daarvan is de MSM een actieve samenzweerder geworden en heeft mensen ertoe gebracht het tegenovergestelde te geloven van wat er werkelijk gebeurt.

“Het is vrij ongelooflijk. Als je ernaar kijkt, tonen zelfs de verslaggevers die er op deze sets over praten nauwelijks enige nieuwsgierigheid. Waarom krijgen we geen onderzoek? Ze rapporteren gewoon als een robot, “zei ze.

Fortune meldde bijvoorbeeld in juni dat “enge krantenkoppen” over voedseltekorten misleidend zijn – zeggend dat er genoeg is om iedereen te voeden, ondanks bewijs dat anders beweert.

Lees ook eens:  60% VMBO érs! En hun invloed is nihil!

Iedereen die de laatste tijd in supermarkten is geweest, zou hebben gemerkt dat er maanden voorbijgingen waarin bepaalde producten niet beschikbaar waren omdat distributeurs stopten met produceren of produceren. Vandaag de dag zien Amerikanen rode haring als de VS op de hielen zit van een nieuwe verkiezing, en leugens en verkeerde informatie worden verspreid.

“Het gaat erom een ​​stap terug te doen. Waar ik naar kijk? Wat zeggen ze? Wat is hun bewijs? Wat willen ze dat wij [gewone burgers] doen? Slaat dat ergens op?” merkte Ruby op.

Met de aanhoudende oorlog tussen Rusland en Oekraïne, inflatie en een schuld van 30 biljoen dollar die nog steeds stijgt, lijken de Verenigde Staten in 2022 veel op de recessie van 2008. Amerikanen zagen hun pensioenspaargeld verdwijnen, en degenen die hun 401K hadden, liepen gevaar opnieuw. Toch houdt de regering deze informatie – en meer – weg van de mensen.

Bezoek FoodCollapse.com voor meer verhalen over voedseltekorten.

Bekijk de video hieronder voor meer commentaar van Dr. Jane Ruby op voedseltekorten, inflatie en de rol van de media bij het vormen van de mening van de samenleving.

 

National Black Farmers Association waarschuwt: Voedseltekort onvermijdelijk tenzij de overheid ingrijpt.

Biden smeekt Amerikaanse bedrijven stilletjes om Russische kunstmest te kopen om het probleem op te lossen dat hij heeft helpen creëren .

Lees ook eens:  DUTCH DIGGER BELT DE RIVM OP 30-12-2020

Na een golf van branden waarschuwt de FBI dat voedselplanten het doelwit zullen zijn van cyberaanvallen .

Medisch uur Merritt: Gebrek aan kunstmest, branden in voedselfabrieken zullen voedseltekorten veroorzaken in de VS – Brighteon.TV .

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

Fortune.com

https://www.naturalnews.com/2022-10-04-govt-media-gaslighting-americans-no-food-shortage.html

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥