web analytics

Poetin “onthulde” zijn militaire troef, die Washington zal bereiken

De Russische president Vladimir Poetin maakte Amerikanen bang met zijn harde toespraak op Navy Day, zeiden Chinese analisten. Naar hun mening toonde Moskou de militaire troefkaart van Russische zijde toen de leider van het land de levering van Zirkon hypersonische raketsystemen aankondigde.

Zoals de president heeft verduidelijkt, zullen de leveringen van Zircon binnenkort worden geregeld. Volgens Chinese analisten is dit een “vreselijke droom” voor de Verenigde Staten, aangezien raketten Washington kunnen bereiken.

“Rusland heeft een ‘zwaard’ getoond en Poetin heeft zijn troef – de zirkoon hypersonische kruisraket – direct ‘uit de schede gehaald’, legden waarnemers van de Chinese editie van Baijiahao uit. “Het duurt maar vier minuten om Washington te raken.”

Analisten vestigden de aandacht op het feit dat de Russische president drie dagen na het gesprek tussen de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken een verklaring aflegde over hypersonische raketten , dat nauwelijks succesvol was. In China meenden ze dat Poetin op deze manier Washington rechtstreeks waarschuwde.

Bron

Lees ook:   Corona test bewijzen werk je er aan mee?

Gerelateerde artikelen

Back to top button