web analytics
11:11 Dubbele getallen

Wetenschappers brengen Spaanse Griep weer tot leven

Amerikaanse en Canadese onderzoekers hebben, met steun van de Bill en Melinda Gates Foundation en Anthony Fauci’s National Institutes of Health (NIH), het Spaanse Griep virus weer tot leven gewekt. Zij hopen een dodelijke variant van het virus te ontwikkelen zodat er nu al vaccins tegen kunnen worden gemaakt, mocht deze virusvariant zich in de toekomst ooit in de natuur voordoen. De Amerikaanse advocaat Thomas Renz is woedend over het onderzoek, waar hij de aandacht op heeft gevestigd. “Stop met het maken van deze wangedrochten dan hebben we ook geen vaccins nodig,” schrijft hij op zijn blog.

https://deanderekrant.nl/nieuws/wetenschappers-brengen-spaanse-griep-weer-tot-leven-2022-09-16

Lees ook:   Lijst aan anti-alcoholplannen kabinet nóg langer: avondklok en ban op online verkoop
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button