web analytics

Zweedse patholoog luidt noodklok over corona vaccinatie en het ontstaan van ’turbo kanker’

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid VIDEO – In deze video deelt patholoog Ute Kruger haar bevindingen over borstkanker (haar specialiteit) en andere vormen van kanker, speciaal in relatie tot corona injecties. Ze vindt verhoogde aantallen kankergevallen bij jongere patiënten, waarbij de tumoren groter zijn en sneller en agressiever groeien, al op het moment van de eerste diagnose. De titel van de video is verontrustend: COVID vaccinatie en turbo kanker – pathologisch bewijs.

Lees het artikel verder via de bron

https://nlmagazine.nl/cultuur-uitgaan1/cultuur-uitgaan/2362-zweedse-patholoog-luidt-noodklok-over-corona-vaccinatie-en-het-ontstaan-van-turbo-kanker

Sterkte mensen…
De politiek weet ervan, dus…

Lees ook:   Mogen we kiezen? 1,5 meter of een pas?

Gerelateerde artikelen

Back to top button