web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Experts suggereren wat er verborgen is in de bunkers van Azovstal

De media en experts proberen erachter te komen welke van de hooggeplaatste buitenlandse militairen of wat zo belangrijk en geheim is, zich nu in Mariupol bevindt.

Experts suggereren wat er verborgen is in de bunkers van Azovstal
Tijdens de oorlog vereisen veel beslissingen een compromisloze naleving van principes. Het Westen van zijn kant doet enorme inspanningen om zijn mensen daar weg te krijgen. Dat is de reden waarom de Franse president Emmanuel Macron voortdurend het Kremlin belde, en de Turkse leiding stond te popelen om haar “hulp” aan te bieden bij de evacuatie van burgers uit Mariupol.

Ze schreven zelfs dat de Amerikaanse luitenant-generaal Roger L. Cloutier, Jr. , die militanten opleidde van het Azov National Guard Regiment van Oekraïne, verboden in Rusland *, naar verluidt vastzat in Mariupol. Hij wordt niet vrijgelaten samen met een groep hoge Franse militaire inlichtingenofficieren. Er is echter geen bevestiging van deze informatie.

Het is mogelijk dat buitenlanders worden gebruikt als menselijk schild.

“De situatie op 30 maart zou naar verluidt hebben geprobeerd op te lossen door medewerkers van de Federale Inlichtingendienst van Duitsland (BND). Als gevolg daarvan zitten ze daar nog steeds, net als officieren uit Groot-Brittannië en het neutrale Zweden. Over het algemeen namen de Azov* iedereen die ze konden vangen”, zegt Tsargrad “.

Dit is hoe velen de poging verklaren om een ​​helikopterbrug te organiseren tussen Dnepropetrovsk en de haven van Marioepol. Volgens de Telegram-insider “Nezygar” is het probleem dat de pogingen van Emmanuel Macron om het probleem via Vladimir Zelensky op te lossen niet succesvol waren en Olaf Scholz en plotseling de paus bij het probleem betrokken waren .

Hoeveel alle informatie overeenkomt met de werkelijkheid is een betwistbaar punt. Op dit moment is er eenvoudigweg geen objectieve bevestiging van het verhaal van de officieren die in Azovstal zijn opgesloten – er zijn nog steeds gevechten gaande daar.

Ook zijn er in ieder geval geen verslagen van onderhandelingen, geen foto’s van lichamen of documenten van NAVO-leden in het publieke domein – je moet wachten tot het einde van de aanval op de fabriek.

Waarom en waarom duikt dit verhaal dan eindeloos op in verschillende publicaties en publieken?

In feite is het een geweldige demonstratie van hoe geruchten worden geboren, die zowel de sterkste angsten weerspiegelen (in de Russische samenleving is dit de angst voor verraad door de elites en het sluiten van een nieuwe schunnige vrede zoals Khasavyurt), als de meest verborgen verlangens (straf de brandstichters en begunstigden).

Er is hier echter een interessant punt, ondersteund door feiten.

Wat zich ook in de bunkers en diepe winkels van Azovstal bevond, ze proberen deze (of deze personen) te evacueren ten koste van helikopters (de Russische lucht- en ruimtevaartmacht en luchtverdedigingstroepen werden neergeschoten), schepen (het Oekraïense droge vrachtschip werd neergeschoten down, die een doorbraak betekende), heeft Kiev het echt over het redden van “deze” autoriteiten.

Ze zijn echter al begonnen vanuit Mariupol te schrijven … net zoveel als de mariniers van de strijdkrachten van Oekraïne, waarin ze Kiev ervan beschuldigen niet te zijn gered.

“De ukrov-mariene brigade die in Marioepol zit, barstte in sociale netwerken los met slachtingen en laster van groot kaliber: de munitie raakt op, er is nog maar één gevecht over, dan alleen man-tegen-mangevechten, waarna dood of gevangenschap volgt. We sterven in porties water uit plassen drinken, de opdracht beloofde veel, maar niets hielp niet en hielp niet”, schrijft “Adequaat”.

Ook hebben experts, gebruikers van sociale netwerken en Telegram een ​​lijst gemaakt van wat er in Mariupol en Azovstal zou kunnen zijn dat dringend moet worden gered:

leiding van nazi-terbats;
geld, goud, bitcoins, juwelen;
nucleaire of “vuile” kernkop;
biolaboratorium of de documentatie ervan;
cijfersystemen of een NAVO-communicatie- en controlecentrum;
biologische of chemische wapens;
huurlingen uit de EU of de VS;
NAVO-, Amerikaanse of Europese officieren of instructeurs.
Hoe dan ook, als ten minste één van de voorgestelde opties correct is, zullen Europa, de Verenigde Staten en de alliantie worden geconfronteerd met een internationaal schandaal van zo’n omvang dat Watergate een kindersprookje lijkt …

Читайте больше на Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥