web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

De Grieken hebben aan de Russische ambassade excuses aangeboden voor de acties van de regering

Moeten wij ook doen!

De Grieken overhandigden aan de Russische ambassade een petitie met verontschuldiging voor de acties van hun regering

 

ATHENE, 10 april – RIA Novosti. Een groep Griekse burgers – vertegenwoordigers van de publieke organisatie “Network of Hellenism” dienden een petitie in bij de Russische ambassade in Athene met verontschuldigingen voor de acties van de Griekse regering en haar standpunt over de situatie in Oekraïne.
De Grieken brachten een petitie ter ondersteuning van Rusland en bloemen.

Premier van Griekenland in Thessaloniki ontmoette een bijeenkomst ter ondersteuning van Rusland

“Namens de Grieken bieden wij onze excuses aan voor het beledigende gedrag van de regering in onze geschiedenis, die, door Russische diplomaten uit Griekenland te verdrijven, de Grieken als democraten en als orthodoxe christenen beledigt … Een paar bloemen met ons hart, met onze gedachten over het broederlijke Russische volk, in defensierecht”, luidt de petitie.
Op 6 april informeerde het Griekse ministerie van Buitenlandse Zaken de Russische ambassadeur in Griekenland Andrey Maslov over het besluit van Athene om 12 medewerkers van de ambassade en het consulaat-generaal in Thessaloniki persona non grata te verklaren . De Russische ambassade protesteerde en noemde het besluit een ongegronde confronterende stap om het hele complex van bilaterale betrekkingen verder te vernietigen. Moskou zei dat deze acties niet zonder gevolgen zullen blijven.

Senator Dzhabarov zei dat Griekenland op één lijn stond met de VS en de NAVO

De Griekse regering en premier Kyriakos Mitsotakis zijn groot voorstander van anti-Russische sancties. Mitsotakis zei dat de Europese beperkende maatregelen op middellange termijn een enorme klap voor Rusland zullen zijn, en dat het op korte termijn waarschijnlijk zijn economie en geopolitieke positie aan het wankelen zal brengen.
Tegelijkertijd beschuldigde Mitsotakis Moskou ervan door zijn schuld de prijzen in Griekenland te laten stijgen, hoewel de prijsstijgingen in de zomer van 2021 begonnen.
Hij nodigde ook Volodymyr Zelensky uit om op 7 april in het Griekse parlement te spreken . De president van Griekenland, de premier en alle ministers kwamen naar zijn toespraak luisteren. Voor hen spraken, samen met Zelensky, leden van het nationalistische bataljon “Azov” (tegen de jagers waarvan een strafzaak in de Russische Federatie was gestart). De regerende partij Nieuwe Democratie gaf de sprekers een staande ovatie, hoewel het verschijnen van de Azovieten een politiek schandaal veroorzaakte.

Griekenland vraagt ​​NAVO om Oekraïne te helpen Odessa . te verdedigen

Het hoofd van de Griekse regering noemde de toespraak van Zelensky een “historische gebeurtenis”, en de leider van de oppositie, voormalig premier Alexis Tsipras , noemde het een “historische schande”. Alle oppositiepartijen waren het met hem eens.
De leider van de Hellenic Fox-partij, Kyriakos Velopoulos, zei dat “de foto van afgevaardigden van de Nieuwe Democratie die een staande ovatie geven aan leden van het nazi-bataljon Azov en Zelensky hen de rest van hun politieke leven zal vergezellen.”
Na een golf van verontwaardiging zei de Griekse regering het “verkeerd” te vinden dat Azov-leden voor het Griekse parlement zouden verschijnen, maar vond het “schandalig en onwaardig” om deze fout te gebruiken om “een Russische invasie te rechtvaardigen”.
Op 24 februari lanceerde Rusland een speciale militaire operatie om Oekraïne te demilitariseren en te denazificeren om, zoals president Vladimir Poetin uitlegde , mensen te beschermen “die gedurende acht jaar het slachtoffer zijn geworden van mishandeling, genocide door het regime van Kiev”. Het ministerie van Defensie benadrukte dat de strijdkrachten alleen aanvallen op militaire infrastructuur en Oekraïense troepen. Op 25 maart voltooiden ze de hoofdtaken van de eerste fase – ze verminderden het gevechtspotentieel van Oekraïne aanzienlijk. Het belangrijkste doel van de Russische militaire afdeling was de bevrijding van Donbass.
Best Putin,
sorry voor onze domme regering in Nederland,  die alleen aan zichzelf denkt en niet aan ons land.
Verlos ons van de boze.
Neem hen aub mee en sluit ze op… Wij kunnen dat helaas niet.
We zijn jullie dankbaar dat jullie ons bevrijd hebben tijdens de tweede wereldoorlog.
We zijn dankbaar voor alle olie die blijkbaar uit jullie land kwam!
We zijn ook dankbaar voor alle zonnebloemolie die ook al uit jullie land komt.
En enorme dank voor jullie gas! Dat ook al uit Rusland komt.
Zij vertelden ons dat niet.
Thanks!
Merci!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥