web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Maskers die met opzet aan kinderen worden gedwongen om ze te verdoven door hun hersenen zuurstof te ontnemen

Nieuw onderzoek  van de  Brown University  heeft uitgewezen dat kinderen die op school gedwongen worden afstand te nemen van anderen en de hele dag een masker dragen, hersenbeschadiging en een drastische daling van het IQ oplopen.

Dr. Mark McDonald, een klinisch psychiater voor kinderen en adolescenten, citeerde de Brown-studie in een recent interview met Cindy Drukier van ‘The Nation Speaks’. Uit de studie bleek dat “kinderen die tijdens de pandemie zijn geboren, de verbale, motorische en algehele cognitieve prestaties aanzienlijk hebben verminderd in vergelijking met kinderen die vóór de pandemie zijn geboren.”

Naar de “Zoom” -school gaan, een masker moeten dragen en in isolatie worden gedwongen, heeft geleid tot “over het algemeen ontbering, van sociaal contact, [van] het niet kunnen zien van gezichten, de hele dag thuis vastzitten, [en dit ] daadwerkelijk hersenbeschadiging heeft veroorzaakt bij de jongeren”, legt McDonald verder uit tijdens het NTD-programma (NTD is een zustermediakanaal van  The Epoch Times ).

 

Wat specifiek de maskers betreft, weten we al dat ze  de zuurstofopname remmen , wat nodig is voor een gezonde hersenactiviteit. Degenen die ze dragen, ademen uiteindelijk gerecyclede koolstofdioxide (CO2) en ander afval in, dat hersenweefsel beschadigt.

Maskers en lockdowns doden onze kinderen

In een andere aflevering van het interview legde prof. Carl Heneghan, directeur van het Centre for Evidence-Based Medicine van de  Universiteit van Oxford , uit dat kinderen ook schade oplopen door het constante dieet van  angst  dat hen wordt ingepompt door regeringen en media verkooppunten.

Deze ‘angst die we kinderen bijbrengen’, legde Heneghan uit, heeft bij veel jongeren desastreuze psychologische problemen veroorzaakt die ze waarschijnlijk de rest van hun leven met zich mee zullen moeten dragen.

Heneghan citeerde zijn eigen studie over de kwestie, waaruit bleek dat “acht op de 10 kinderen en adolescenten verslechtering van het gedrag of eventuele psychologische symptomen of een toename van negatieve gevoelens als gevolg van de COVID-19-pandemie melden.”

“Schoolsluitingen droegen bij aan verhoogde angst, eenzaamheid en stress; negatieve gevoelens als gevolg van COVID-19 namen toe met de duur van de schoolsluitingen”, ontdekte de studie verder. “Verslechterende geestelijke gezondheid bleek erger te zijn bij vrouwen en oudere adolescenten.”

Met oudere adolescenten verwijst Heneghan naar kinderen van 12 jaar en ouder die te maken hebben met toenemende groepsdruk en sociale druk en zich veel meer bewust zijn van wat er gaande is dan kleinere kinderen die misschien nog steeds onschuldig het verhaal volgen.

“Het eerste is om alle angst en bezorgdheid rond covid voor kinderen te de-escaleren”, zegt Heneghan. “Voor kinderen is [covid] eigenlijk een heel veilige ziekte.”

“We moeten echt prioriteit geven aan onderwijs en die interventies die in het belang van kinderen zijn”, voegde hij eraan toe.

Uit een onderzoek van 20 december van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bleek dat het aantal bezoeken aan geestelijke gezondheidszorg steeg met 24 procent onder 5- tot 11-jarigen, en met 31 procent bij 12- tot 17-jarigen, een keer. de  plandemic  werd begin 2020 officieel gelanceerd.

Veel van deze kinderen begonnen hun bed of broek nat te maken, of weigerden oogcontact te maken. Sommigen van hen voelden zich niet meer op hun gemak bij logeerpartijtjes met hun vrienden of waren voor langere tijd niet bij hun moeder.

Tony Fauci is grotendeels verantwoordelijk voor al deze hysterie, maar dat geldt ook voor veel andere boegbeelden en politici van de diepe staat. Iedereen die tijdens deze saga enige vorm van angst heeft gepusht – inclusief Donald Trump, gezien hoe hij  Operation Warp Speed ​​heeft uitgerold en er nog steeds de eer voor krijgt  – is direct verantwoordelijk voor al deze schade aan kinderen.

Tieners zijn relatief meer uit dit hele gedoe gekomen “verpakt in sociale media en telefoons en Zoom-school omdat ze de afgelopen anderhalf jaar zijn getraind dat ze niet eens meer naar buiten willen”, Heneghan zegt.

Meer gerelateerd nieuws over maskers, lockdowns en andere  plandemische  beperkingen is te vinden op  Genocide.news

https://nworeport.me/2021/12/31/masks-purposely-being-forced-on-children-to-dumb-them-down-by-depriving-their-brains-of-oxygen/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥