web analytics
11:11 Dubbele getallen

Soros’ NGO pusht Servië tot vaccinatieplicht

Openhartige mening vandaag met JugoslavKiprijanović Soros’ NGO pusht Servië tot vaccinatieplicht JugoslavKiprijanović, vader van vier kinderen, is uitgever van de Servische pagina van het portaal International Family News. Hij schrijft: “De woordvoerder van Soros in Servië, Milan Antonijevic van de Open Society Foundation, dringt aan op het vaccineren van kinderen.” Onlangs verklaarde hij als gast op TV Prva: “De staat heeft het recht om voor de niet gevaccineerden online cursussen in te voeren”.

Dat niet-gevaccineerde kinderen – op school en elders – daardoor worden gediscrimineerd, is voor deze “mensenrechtenactivist” niet van belang. Het belangrijkste is om de mantra’s van George Soros te herhalen. Soros beïnvloedt de politiek via talloze organisaties, zoals het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de media en netwerken van NGO’s over de hele wereld – niet alleen in Servië – om zo de vaccinatieagenda door te drukken”. Hier is een citaat van Milan Antonijević: “Alle kinderen moeten naar school kunnen gaan, maar de staat kan beslissen om voor de niet-gevaccineerden online cursussen in te voeren, wat geen beperking is, maar een maatregel om de verspreiding van de infectie te voorkomen en wat in overeenstemming is met de mensenrechten.

Het is aan de staat om te zorgen voor online onderwijs, en al het andere is wettelijk gefundeerd.” Jugoslav Kiprijanović ging verder: “De heer Milan Antonijevic streeft na dat gezonde kinderen niet hetzelfde recht op onderwijs zouden hebben en ook niet van dezelfde situatie kunnen genieten als gevaccineerden van dezelfde leeftijd. […] De website van het Bureau voor geneesmiddelen en medische producten van de Republiek Servië maakt regelmatig updates over alle toelatingen voor het in de handel brengen van geneesmiddelen, waaronder vaccins tegen COVID-19 […]

Lees ook:   Hierbij een open brief van Berber Pieksma, huisarts Haulerwijk (Fr) aan de politiek.

Het informeerde over het risico van myocarditis en pericarditis – een ontsteking van respectievelijk de hartspier en het hartzakje – na toediening van het mRNA-vaccin van Pfizer. […] Voor alle duidelijkheid: ik heb niets tegen het besluit van volwassenen om zich te laten vaccineren als zij denken dat zij op die manier beschermd zijn en een betere immuniteit krijgen. De volwassene draagt zelf het risico en is verantwoordelijk voor zijn daden en beslissingen.

Ik heb ook niets tegen mensen die niet gevaccineerd willen worden – het is hun recht om dat te beslissen. Maar met kinderen is de situatie anders. Er zijn te veel tegenstrijdigheden waar ik, als ouder, verantwoordelijk voor mijn kinderen tegenover God, familie, voorouders en nakomelingen, het niet mee eens ben. Ik laat mij door Soros niet voorschrijven wat ik met mijn kinderen moet doen. En u?” Korte samenvatting: Jugoslav Kiprijanović, vader van vier kinderen, is uitgever van de Servische pagina van het portaal International Family News. Hij schrijft: “De woordvoerder van Soros in Servië, Milan Antonijevic van de Open Society Foundation, dringt aan op de vaccinatie van kinderen.

De heer Antonijevic pleit ervoor dat gezonde kinderen niet hetzelfde recht op onderwijs zouden hebben en ook niet van dezelfde situatie kunnen genieten als gevaccineerde kinderen van dezelfde leeftijd […]. JugoslavKiprijanović: “Voor alle duidelijkheid: ik heb niets tegen het besluit van volwassenen om zich te laten vaccineren als zij denken dat zij op die manier beschermd zijn en een betere immuniteit zullen krijgen. De volwassene draagt zelf het risico en is verantwoordelijk voor zijn daden en beslissingen. Ik heb ook niets tegen mensen die niet gevaccineerd willen worden – het is hun recht om dat te beslissen. Maar met kinderen is de situatie anders.”

Lees ook:   Verkiezingen en gemiddelde Poll uitslagen

Bezoek ook de bron voor de video

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button