web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Ruud Coolen van Brakel de RIVM koning

https://mannenzaken.news/actueel/vrij-een-gluiperige-grijns/

Om staande te blijven in deze surrealistische wereld, schrijft Mick Boskamp wekelijks en op de toepasselijke Vrij-dag zijn gedachtes van zich af. Deze keer over de gluiperige glimlach van de IVM directeur.

Toen je ‘en als je niet gevaccineerd bent, dan moet je buiten blijven staan’ zei, deed je me denken aan Albert Verlinde in zijn hoogtijdagen bij Boulevard, die met een gluiperige grijns op het gezicht bekend Nederland afserveerde.

‘Beste’ Ruud Coolen van Brakel,

Het gebeurde ongeveer in de 15e minuut van de uitzending van EenVandaag van afgelopen woensdag 8 april 2020. Als ik later terugkijk op deze krankzinnige periode en alle dieptepunten de revue laat passeren, dan past dat moment daar glansrijk tussen. Presentator Rik van de Westelaken vroeg aan jou: ‘Zouden de burgers op een andere manier overtuigd kunnen worden dat het verstandig is om het te doen?’ En ‘met het te doen’ bedoelde hij ‘zich te laten vaccineren’ Waarop jij antwoordde : ‘Wat je natuurlijk zou kunnen overwegen om een beetje een beloningssysteem in te voeren. Ik kan me zo voorstellen dat als je weer grote concerten binnenskamers zou gaan houden, dat een groep gevaccineerde mensen toegang zou krijgen. En als je niet gevaccineerd bent, dan moet je buiten blijven staan.’

(Ja in de oorlog moesten de Joden ook een ster op hun jas en mochten nergens naar binnen!!!!!!!)

Ik ben zelden of nooit misselijk. Maar op dat moment moest ik bijna kokhalzen. Niet alleen door wat je zei, maar ook door je gezichtsuitdrukking. Toen je ‘en als je niet gevaccineerd bent, dan moet je buiten blijven staan’ zei, deed je me denken aan Albert Verlinde in zijn hoogtijdagen bij Boulevard. Met een merkwaardig en ongepast soort enthousiasme deed Van de Westelaken trouwens net zo hard mee in neerbuigend gedrag. En zo keken jullie samen neer op het volk met een dedain van heb ik jou daar. (Geweldig verwoord!!!!! )

Lees ook:   Is Prince vermoord?

Een beetje een beloningssysteem. Draai het om en bekijk het eens vanaf de andere kant, waar de mensen staan die zich niet willen vaccineren. Voor hen is jouw zogenaamd spontane ingeving geen beloning, maar een straf. Die paar minuten op NPO 1 vormde een snelcursus ‘hoe krijg ik het toch al verdeelde Nederlandse volk nog verdeelder?’

Ja, je stak met je valsheid Albert Verlinde naar de kroon. Alleen stond je daar niet als roddelkoningin, maar als directeur van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik, ‘de enige neutrale organisatie die de kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid van het geneesmiddelengebruik verbetert.’ Mag ik een legertje vraagtekens achter die zogenaamde neutraliteit zetten? Het IVM is een stichting die voor een deel gefinancierd wordt door het ministerie van VWS met aan het hoofd onze spoed-minister De Jonge, die sinds een paar maanden als een malle richting een fata morgana vaccin galoppeert. (Een man in een zwart overhemd en roze stropdas maar oké)

Mag ik nog een keer naar je kijken in EenVandaag? Ik weet dat het een ‘beetje’ masochisme is, maar ik wil zien of ik gelijk heb. Of eigenlijk hoef ik het fragment niet eens te zien om te concluderen dat je het lekker vindt om andersdenkenden op de kast te krijgen. Daarvoor hoef ik maar naar je twitter-account te gaan, die @ruudoverdegrens heet. Na de uitzending wist de woedende massa je te vinden daar. En inplaats van laten raaskallen zoals een gentleman directeur van een instituut betaamt (en deleten kan trouwens ook) gaf je overal commentaar op. Als iemand schreef ‘Misschien moeten we jou hoorntjes geven…. onprofessioneel reageren voor een boegbeeld. Ontzettend.’, reageerde jij met: ‘Een duivels dilemma…’

Lees ook:   Vieze oude kerel

Geruggesteund door de op 1 na machtigste man van Nederland, misschien wel dé machtigste man van Nederland, vind je jezelf een dappere dodo. Maar mag ik ondertussen de hoop uitspreken dat de naam @ruudoverdegrens geboren is uit voortschrijdend inzicht? En dan wel met pek en veren graag het land uit en never nooit weerom keren.

In de video die paar afgrijselijke minuten:

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien