web analytics
11:11 Dubbele getallen

ByteDance zegt ‘Complexe en onvoorstelbare moeilijkheden’ bij mondiaal gaan, hekelt Facebook

ByteDance, het moederbedrijf van videoplatform TikTok, dat momenteel in de Verenigde Staten wordt verboden, noemde de problemen waarmee de app in het land wordt geconfronteerd niet en gaf geen commentaar op de lopende gesprekken met Microsoft over de mogelijke verkoop ervan.

Tikteok-eigenaar ByteDance zei in een verklaring over Jinri Toutiao, geciteerd door Reuters, dat het “complexe en onvoorstelbare moeilijkheden” heeft aangepakt, terwijl het werkte om een ​​wereldwijd bedrijf te worden, waarbij hij Facebook beschuldigde van “plagiaat en uitstrijkjes” tegen het bedrijf.

In de verklaring werd ook gezegd dat ByteDance “haar globaliseringsvisie zal blijven volgen”.

Eerder meldde Reuters dat Trump ermee had ingestemd ByteDance 45 dagen de tijd te geven om te onderhandelen over een mogelijke deal om het videoplatform TikTok aan Microsoft te verkopen.

Zondag zei Microsoft, na gesprekken met Trump, dat het in onderhandeling is met ByteDance over de mogelijkheid om TikTok te kopen , en merkte op dat de gesprekken in ieder geval uiterlijk op 15 september zouden zijn afgerond. De discussies komen nadat Trump heeft gedreigd TikTok in de Verenigde Staten te verbieden, te midden van beschuldigingen dat de app Amerikaanse burgers ‘bespioneert’ en door Peking wordt gebruikt om zich ’te bemoeien’ met de Amerikaanse presidentsverkiezingen. 

Na de aankondiging van Trump stond TikTok erop dat het niet “van plan was ergens heen te gaan”, zwoer het 10.000 banen toe te voegen aan de Amerikaanse arbeidsmarkt en benadrukte dat alle Amerikaanse gebruikersgegevens in de VS worden opgeslagen. De app ontkende ook beschuldigingen van “afhankelijkheid” van de Chinese Communistische Partij, na voortdurende beschuldigingen door de regering-Trump.

Lees ook:   Vreemde wolken in Canada

Bron

Er zijn inmens grote bedrijven die de kleintjes niet wenselijk achten, aangezien zij hun ”klanten” afpakken…oftewel hun inzage op het prive leven van de mensheid!

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button