web analytics
11:11 Dubbele getallen
Buitenaards

RUSSISCHE KOSMONAUTEN ZAGEN 30 METER LANGE ALIENS GLIMLACHEN NAAR HEN IN DE RUIMTE TIJDENS DE VLUCHT VAN SALYUT-7 IN 1980

In het tijdperk van ruimtevluchten begonnen mensen vreemde dingen op te merken die in de ruimte gebeurden. In de zomer van 1978, merkten Vladimir Kovalyonok en Alexander Ivanchenko, die de ruimte in gingen, een niet-gedefinieerd ruimtevaartuig op dat onder het orbitale station vloog alsof ze de kosmonauten observeerden. Vladimir beschreef het apparaat als een flitsende tennisbal.

Kovalyonok, op Salyut-6, kwam in 1981 opnieuw in botsing met een niet-geïdentificeerd object. Het apparaat bevond zich in de buurt van het station en bewoog onregelmatig, alsof het de astronauten achtervolgde. Vladimir zag hoe de UFO transparant werd, waarin zich een straalmotor bevond die geen kunstmatige oorsprong had. Na enige tijd waren er twee explosies als gevolg van het samentrekken en uitzetten van het apparaat.

Een ander opvallend voorbeeld is het incident dat in 1980 plaatsvond tijdens de vlucht van het Salyut-6-station, aan boord waren Valery Ryumin en Leonid Popov. De kosmonauten veroverden een aantal klonters met sprankelende vlekken die opstegen vanuit de hoofdstad van Rusland. Maar deze zaak was vertrouwelijk. 11 jaar later werden documenten en foto’s van onbekende plekken in de ruimte aangekondigd. Het bewijs verdween echter nadat de gebeurtenissen waren vrijgegeven.

In de zomer van 1984 stond het nieuwe Salyut-7-station 150 dagen in de ruimte. Aan boord waren Oleg Atkov, Leonid Kizim en Vladimir Solovyov, die merkten dat het hele ruimtestation werd overspoeld met een feloranje gloed.(???)

Lees ook eens:   Ufo's in de renaissance

De kosmonauten keken door de ramen en zagen verschillende onbekende wezens van ongeveer 30 meter hoog, die glimlachend door de ruimte vlogen. (??¿¿)

In de aanwezigheid van een buitenaards ras voelden astronauten zich kalm en sereen. Volgens de bemanningsleden vlogen de mensachtigen 10 minuten met dezelfde snelheid als het station. De bemanning dacht dat het hallucinaties of vermoeidheid door hard werken waren.

Twee weken later kwamen er nog drie kosmonauten bij het station: Svetlana Savitskaya, Vladimir Dzhanibekov en Igor Volk. Bij aankomst op het schip werd Salyut-7 opnieuw verlicht door een verblindend licht. De hele bemanning besloot door de ramen te kijken. Aliens vlogen weer in de ruimte, glimlachend en kalm.

De bemanning van het Mir-ruimtestation observeerde ook niet-geïdentificeerde objecten. In de herfst van 1990 zagen astronauten een bepaalde zilveren bal in de atmosfeer van de aarde. Zoals beschreven door Gennady Manakov, die het fenomeen zag, was het object een bol die glinsterde van zilver. Gennady’s waarneming duurde ongeveer 7 seconden, waarna het object verdampte.

In het voorjaar van 1993 zijn videobeelden gemaakt van de beweging van een lichtgevend vliegend voertuig. Deze video is gefilmd door kosmonaut Musa Manarov , die de aanleg van de laadruimte wilde vastleggen. Het is nog steeds niet bekend of deze niet-geïdentificeerde objecten vertegenwoordigers waren van een nieuw buitenaards ras of puin dat door de ruimte vloog. Op de een of andere manier komen mensen er in de toekomst achter.

Lees ook eens:   Wat als de Goden...

Bron

Wat jammer dat ze hun fototoestel niet bij zich hadden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥