web analytics
...

“Gevaccineerde Fransen mogen niet reizen omdat ze drager zijn van het virus”

De ongelooflijke beslissing van de Raad van State: “gevaccineerde Fransen mogen niet reizen omdat ze drager zijn van het virus”

Slecht nieuws voor gevaccineerde mensen die ook zullen worden gedwongen om de beperkingen te respecteren die door de Franse staat zijn afgekondigd. Maar in maart 2020, toen Covid-19 over de hele wereld grote schade aanrichtte, vertelden onze leiders ons dat alleen de komst van een vaccin ons in staat zou stellen om ons leven eerder te hervatten.

In december, toen de eerste doses door veel staten werden ontvangen, bleven dezelfde regeringen ons als kinderen in de watten leggen, en gingen zo ver dat ze ons aankondigden dat de beperkende maatregelen op handen zijn en dat er normaal een nieuw leven begint. een jaar geleden bekend.

Blijkbaar niet. Omdat op 2 april een verordening van de Raad van State, volledig gelezen door Lecourrier-du-soir.com, heel duidelijk was. Gevaccineerde mensen moeten de beperkingen respecteren die door de overheid zijn uitgevaardigd, omdat ze, zelfs als ze zijn gevaccineerd, het virus waarschijnlijk zullen overdragen op hun familieleden. Een argument dat volledig in tegenspraak is met het argument dat onze leiders tot nu toe hebben gevoerd.

Hier is de verordening van de Staatsraad in de oorspronkelijke versie.
“Een 83-jarige gepensioneerde heeft de rechter-commissaris van de Staatsraad gevraagd de reisbeperkingen van de overheid op te schorten, zodat ze niet langer van toepassing zijn op mensen die zijn ingeënt. De voorzieningenrechter wijst zijn verzoek af, aangezien de gevaccineerde mensen drager kunnen zijn van het virus en kunnen bijdragen aan de verspreiding ervan.
Op 19 maart besloot de premier het reizen te beperken in de 19 departementen waar de gezondheidssituatie het meest kritiek is.
De aanvrager, die op een van de betrokken afdelingen woont en is ingeënt, klaagt dat zijn vrijheid van komen en gaan is geschonden. Hij vraagt ​​de interim-rechter om deze beperkingen op te schorten voor iedereen die baat heeft gehad bij de vaccinatie tegen covid-19. Hij is van mening dat de bewegingsbeperkende maatregelen, avondklok en opsluiting niet langer nodig en geschikt zijn voor gevaccineerde mensen.

Lees ook:   COVID-19 Ivermectine-geredde levens in het verpleeghuis van Toronto. Pandemische bescherming - keerpunt?

De rechter merkt op dat de verspreiding van het virus in het hele land aanzienlijk is verslechterd, waardoor de ziekenhuizen zwaar worden belast en de beperkingen in het hele land zijn veralgemeend.
Hoewel vaccinatie effectieve bescherming biedt, merkte de rechter-commissaris op dat gevaccineerde mensen drager kunnen zijn van het virus en kunnen bijdragen aan de verspreiding ervan in verhoudingen die momenteel niet bekend zijn. Het opheffen van reisbeperkingen zou daarom het risico op besmetting kunnen vergroten, vooral voor kwetsbare mensen die meestal niet zijn gevaccineerd.
Om deze verschillende redenen lijken deze reisbeperkingen, zelfs voor gevaccineerde mensen, niet onevenredig. Daarom wijst de rechter-commissaris van de Raad van State het verzoek van verzoeker af. ‘

Door Michelle d’Astier de la Vigerie | 3 april 2021 | Politiek NIEUWS, verkiezingen, burgeroorlog, aanslagen, pandemie, financiële crash, economische ineenstorting, vaccin

https://www.eurocompliance.com/

Gerelateerde artikelen

Back to top button