web analytics
11:11 Dubbele getallen

Nederlands electoraat bedreigd in Oekraïense video

https://lukasbouwman.wordpress.com/2016/01/19/nederlands-electoraat-bedreigd-in-oekraiense-video/

Het centraal idee van het boek is oorlog en terreur. Het boek gaat deels over een burgeroorlog in een ander land en deels over terreur in België. Jens denkt dat hij voor het goede strijd maar eigenlijk zit hij verkeerd. Hij wilt niet meer leven en wilt zoveel mensen met zich meenemen. Dus pleegt hij een aanslag in België, zijn geboorteplaats.:

Nederlanders moeten op hun hoede zijn in de aanloop naar het referendum op 6 april over het associatieverdrag met Oekraïne. Althans, als zij waarde hechten aan een Oekraïense video die maandag op YouTube is geplaatst. In de video, die door het decor onmiskenbaar verwijst naar de bloedige filmpjes van de islamitische militanten van Isis, waarschuwen gewapende en geblinddoekte Oekraïense militairen of pseudomilitairen Nederlanders dat ‘onze broeders in Nederland u wel weten te vinden’.

Het filmpje vertalen, lukt niet erg, want de tekst slaat dan nergens meer op, aan het einde hoor je iets in het Engels…
Later zegt men dat het filmpje fake is…uhuh! wmpl cool AnGel-WinGs.nl

Iemand zegt onder het filmpje:

REMEMBER: 75% of the Dutch are AGAINST the treaty with Ukraine. Remember that. After the referendum we will find out how corrupted our government in The Hague is. I don’t trust our politicians at all, they are snakes in the grass. The majority of us do not want an expansion of the EU or the NATO. We want to get out of it, but Brussels has become a dictatorship. European countries have become occupied by the US and by the elite. The sooner Europeans wake up, the better it is. We’re running out of time.
 –
We moeten oppassen met deze regering, ze storten ons nog in een oorlog!
Onvoorstelbaar dit, maar het is een feit. Ze spelen met vuur, ten koste van de bevolking…en ons land!
Het is wel genoeg geweest.
Lees ook:   Bayer krijgt een boete van $ 6,9 miljoen voor leugens over glyfosaat
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button