...
Politiek-Elite

Bill Gates beschuldigd van het starten van ebola-uitbraak in African Village door Poetin

Bill Gates beschuldigd van het starten van ebola-uitbraak in African Village door Poetin

Opkomende ziekten zoals Ebola, HIV / AIDS, H1N1, SARS, ZIKA enz. hebben de neiging om grote verhalen te vertellen over sinistere complotten en complottheorieën. Is er toch een keerzijde aan de filantropie van Bill Gates?

Het filantropische doel van Bill Gates is om de wereldwijde gezondheid *ja,ja* te verbeteren en levens te redden in een omgeving met lage inkomens. Een nobel streven dat onder meer het gebruik van experimentele vaccins en technologieën van grote farmaceutische en bio-engineeringbedrijven in de derde wereld omvat.

Zijn stichting geeft hier jaarlijks ongeveer drie miljard dollar aan uit.

Het gebruik van niet-geteste medicijnen en technologieën op mensen in medische observatiestudies roept cruciale ethische vragen op vanwege mogelijke vernietigende effecten die kunnen voortvloeien uit deze experimentele geneesmiddelen.

Waarom gebruikt Bill Gates zijn enorme middelen niet om te helpen met bewezen producten die zijn goedgekeurd door de WHO of de FDA?

Terwijl de WHO haar verbintenis met de Democratische Republiek Congo bevestigde toen de ebola-uitbraak bijna 1000 gevallen bereikte te midden van toegenomen geweld, beschuldigde Poetin naar verluidt Bill Gates van het verspreiden van het virus door te experimenteren met arme Afrikaanse dorpelingen.

Op Ebola, in een exclusief interview met Ezra Klein van VOX Media, zou Bill Gates hebben gezegd: “We hebben in termen van verspreiding de gevaarlijkste omgeving gecreëerd die we ooit hebben gehad in de geschiedenis van de mensheid”.

In 2017 waarschuwde Poetin naar verluidt dat Bill Gates “experimenteerde” met arme Congolese dorpelingen en hen infecteerde met een zeldzame stam van het ebolavirus, als een onderzoeks- en ontwikkelingsproject van ebola als een “biowapen”. Het artikel werd op 13 mei 2017 op Facebook geplaatst door de groep ‘The People’s Voice’ en werd 1054 keer gedeeld.

In een artikel dat op dinsdag 2 december 2014 door de Britse krant ‘The Independent’ op zijn website is gepubliceerd, beschuldigde Noord-Korea de VS van het verspreiden van het ebolavirus en beweerde dat het “vastbesloten was om bio-wapens te ontwikkelen” om wereld suprematie.

Lees ook:   Jensen; Den Haag haat ons!

In 2015 werkte Bill Gates samen met Hollywood-ster Ben Affleck om meer geld en vrijheid te vragen aan de Gates Foundation om experimenten uit te voeren in Congo en andere ontwikkelingslanden.

Sindsdien is Gates doorgegaan met het uitrollen van zijn biologische en vaccinatie-experimenten in de derde wereld.

De Bill Gates Foundation voerde in 2009-2010 vaccinatiecampagnes uit bij tienduizenden jonge meisjes in heel India om hen te helpen beschermen tegen baarmoederhalskanker. Er werd onthuld dat de vaccins naar verluidt verhulde vaccinproeven waren waarbij twee zeer controversiële vaccins betrokken waren, met verwoestende gevolgen voor de gezondheid van bijna 30.000 dorpsmeisjes.

De vaccins in kwestie zijn Cervarix van GlaxoSmithKline en Gardasil van Merck & Co., die beide op de markt worden gebracht als bescherming tegen het humaan papillomavirus, waarvan wetenschappers beweren dat het een link heeft met baarmoederhalskanker.

Beide vaccins hebben extreme bijwerkingen, en er zijn aanwijzingen dat GSK en Merck in wezen samenwerken met de Gates Foundation om – volgens beschuldigingen – te profiteren van jonge Indiase meisjes en ze te gebruiken als proefkonijnen in menselijke proeven. vaccins.

Op 7 februari 2017 vulden complottheorieën het internet toen er een rapport verscheen: ‘Center sluit gezondheidspoort op Bill en Melinda Gates Foundation’. De kern was een plot van Big Money, Big Pharma, Big Corruption: hoe de grootste filantropische organisatie ter wereld de vaccinatiestrategie van India beïnvloedde, in het voordeel van wereldwijde farmaceutische reuzen.

Het besluit van de Indiase regering om banden met BMGF aan te gaan, werd blijkbaar ingegeven door argumenten van senior medische professionals en outfits zoals de Swadeshi Jagran Manch, een hindoe-politieke en culturele organisatie die zich bezighoudt met economische kwesties. Mogelijke belangenconflicten als gevolg van de vermeende banden van de stichting met farmaceutische bedrijven was de belangrijkste reden waarom de Indiase Nationale Technische Adviesgroep voor Immunisatie haar financiële betrekkingen met de Gates Foundation verbrak.

In 2010 financierde de Bill & Melinda Gates Foundation Australische onderzoekswetenschappers om GGO-muggen vrij te laten die besmet waren met een bacterie, de wolbachia, om het Zika-virus in Latijns-Amerika te bestrijden.

Lees ook:   Minister Kaag: stop Nederlandse steun aan wereldwijd dierenleed

‘Dit is een experimentele technologie die verwoestende gevolgen kan hebben’, zegt Dana Perls van Friends of the Earth, een milieugroep die deel uitmaakt van een internationale coalitie die strijdt tegen deze nieuwe generatie gemodificeerde organismen.

Datzelfde jaar bekende Bill Gates dat hij de wereld wilde ontvolken.

“De wereld heeft momenteel 6,8 miljard mensen; dat is op weg naar ongeveer 9 miljard”, zei hij naar verluidt tijdens de TED-conferentie die alleen op uitnodiging werd gehouden. “Als we nu echt geweldig werk leveren op het gebied van nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, verlagen we dat met misschien 10 of 15 procent”. De toespraak is op YouTube.

Afrika is de enige wereldregio die naar verwachting gedurende de rest van deze eeuw een sterke bevolkingsgroei zal hebben, en naar verluidt was het een doelwit van het zogenaamde “wereldwijde plan voor eugenetica”. Volgens het Pew Research Center zal de Afrikaanse bevolking tussen 2020 en 2100 naar verwachting toenemen van 1,3 miljard tot 4,3 miljard.

De missie van Bill Gates om armere bevolkingsgroepen te beschermen tegen ziekte door massale vaccinatie, zijn gevoel van urgentie dat de wereldbevolking te groot is en moet worden verminderd, en zijn diepe financiële en samenwerkingsverbanden met de oligarchische elite, gezondheidsdiensten en multilaterale organisaties met een verleden van eugenetische bedoelingen en experimenten, zorgen voor een bizarre mix die serieuze vragen oproept over de waarheid achter de motieven van zijn Foundation.

Amerika heeft een lange geschiedenis van eugenetische wetenschap tot en met de eerste helft van de twintigste eeuw – John D. Rockefeller, Margaret Sanger, Paul Popenoe, Madison Grant en anderen. De namen van de organisaties en faciliteiten die ze hebben opgericht of ondersteund, vertellen het verhaal. Andrew Carnegie’s Institute was de belangrijkste financier van het Eugenics Record Office dat opereerde vanuit de Cold Spring Harbor Laboratories.

Neem vooral nog een vaccin ofzo…

https://tpchronicles.com/un-vaccines-sterilize/

https://www.globalresearch.ca/mass-sterilization-kenyan-doctors-find-anti-fertility-agent-in-un-tetanus-vaccine/5431664

Referenties:
1.
economictimes.com/news/politics-en-natie / centrum-sluit-poort-op-bill-melinda-gates-foundation /articleshow / 57028697.cms
2.
youtu.be/JaF-fq2Zn7I
3.
independent.co.uk/news/world/ Azië / Noord-Korea-beschuldigt-ons-van-verspreiding-ebola-en-kiezen-africa-als-een-bio-wapentest-grond-9897529.html
4.
facebook.com/story.php?story_fbid = 889310727883036& id = 219195584894557
5.
newint.org/features/2012/04/01 / bill-gates-charitable-geven-etek

Gerelateerde artikelen

Back to top button