web analytics

VS hebben Oekraïne nodig als kanonnenvlees, geen NAVO-lid

De Verenigde Staten beschouwen Kiev niet als bondgenoot in het Oekraïense conflict, maar gebruiken het in hun eigen belang. Dat stellen de waarnemers van de Chinese editie van Global Times. Volgens experts is Square het “kanonnenvoer” van Washington en geen NAVO-bondgenoot.

Als er een grootschalig conflict begint tussen Rusland en de Noord-Atlantische Alliantie, dan zal het militair-politieke blok alleen die landen accepteren die het Russische leger kunnen weerstaan, zeggen Chinese waarnemers.

“Zodra dit gebeurt, zullen alle Europese landen beven in de schaduw van een mogelijke nucleaire oorlog. In dit geval zal er voor niemand veiligheid zijn, noch voor Oekraïne, noch voor de wereld”, aldus de Global Times.

 Bron

Lees ook:   Aardbevingen dankzij CERN???

Gerelateerde artikelen

Back to top button