web analytics

Kamerleden kondigden hun armoede aan

Kamerleden kondigden hun armoede aan

Zouden ze hier ook moeten doen, krijgen we tenminste kamerleden met een missie, een echte passie voor de politiek, en hart voor een land dat ze beter willen zien en gelukkiger!
Je weet inmiddels dat in NL mensen niet zo rijk zijn, als ze alleenstaand zijn,…. alles is flink op basis van een samenwonend stel!
Of getrouwd…Ben je alleenstaand dan moet je flink verdienen, wil je nog wat leuks overhouden elke maand om relaxt van te kunnen leven!!

Zal het Christelijke deel zijn in de politiek die denkt dat iedereen samen moet zijn!
Denk aan de boat of Noah! 🙂
Maar ja misschien kun je tzt je een kamer verhuren onder het mommetje LBHjarretelthgbbde etc… 
Verzin wat geks… Chuck and Larry verhaal…wil je nog wat overhouden…Maar zonder alle rommel in het eten…hou je ook veel meer over …tenzij je totally bio gaat doen!

Listen!

Russische regionale afgevaardigden, die het inkomen voor 2018 bekendmaakten, hebben vrij lage cijfers bekendgemaakt. Naar verluidt ontvingen 60 afgevaardigden een inkomen onder het bestaansminimum, en elf personen registreerden nul-inkomsten in het document.

Volgens RBC bleken 6 mensen miljardairs te zijn. En onder degenen die vorig jaar niets verdienden, waren er vertegenwoordigers van het parlement van Noord-Ossetië – Alania. Over magere inkomsten zei afgevaardigden Belgorod, Koersk, Omsk, Oryol, Tomsk en Ulyanovsk regio’s. Op de magere wijze zijn er dienaren van de mensen van het Kamtsjatka-gebied en Yakutia.

Volgens de adjunct-directeur van de Russische afdeling van Transparency International, Ilya Shumanov, is het gebrek aan inkomsten een indicator van het gebrek aan werk als zodanig, wat onrealistisch is voor ambtenaren met een dergelijke rangorde. In feite geven deze cijfers aan degenen die persoonlijk faillissement hebben uitgesproken, evenals de eigenaars van grote schulden of betalers van alimentatie.

Lees ook:   Gaat coronacrisis leiden tot massa-arrestaties?

Desondanks leven op basis van officiële gegevens 49 parlementsleden onder de armoedegrens. Deze lijst bevatte 11 leden van de Dagestaanse parlementsleden, tien afgevaardigden uit Noord-Ossetië en drie vertegenwoordigers van Khakassia.

Het laagste inkomen werd verklaard door de afgevaardigde van de Wetgevende Vergadering van de regio Amur van de Liberaal-Democratische Partij Sergei Trush. Toen hij in de verklaring een optelsom van drie kopeken naar voren bracht, zei Trush dat “het land in de aars zit en ik er bij ben.” In zijn oproep aan YouTube legde de plaatsvervanger uit dat hij geen salaris ontving.

Niettemin, onder de afgevaardigden opgenomen zes miljard miljardairs. In 2018 verdiende Pavel Antov, voorzitter van het Agrarian Policy Committee van de Vladimir Assembly, het meeste. Zijn inkomsten voor het jaar bedroegen 9,97 miljard roebel.

Konstantin Strukov, vice-voorzitter van de wetgevende vergadering van Tsjeljabinsk, klaagt niet over inkomsten met een inkomen van 4,46 miljard roebel. De derde plaats werd ingenomen door de vice-voorzitter van het Belgorodchiny Committee for Economics, Sergei Gusev, met een inkomen van 2,83 miljard.

Volgens Kommersant is in de regio’s waar verkiezingen voor de wetgevende vergaderingen gepland zijn voor de herfst, de acceptatie van documenten voor de voorverkiezingen afgerond. In een aantal onderwerpen van de Russische Federatie weigerden afgevaardigden die een hoog inkomen hadden uitgeroepen, te worden herkozen, wat over het algemeen voorspelbaar was.

Bij deze gelegenheid schreven ze in het telegramkanaal “Politgid” dat “een wetsvoorstel wordt voorbereid op een nieuwe variant van het ontnemen van afgevaardigden en senatoren van mandaten.Ze werken een document uit in de presidentiële administratie.Dus alles is serieus.

Lees ook:   Ab Osterhaus en de griep

Het nieuwe principe zal dit zijn: verborgen in de verklaring van hun inkomen – een verbod krijgen. Nu zijn de wetten zachter. Het mandaat is bijvoorbeeld geselecteerd als u geen tijd hebt om de aangifte op tijd door te geven.

De verkrapping houdt duidelijk verband met de recente arrestatie van senator Rauf Arashukov. De autoriteiten willen de reputatie van het Russische parlement vastleggen en de orde daar herstellen. ‘

Sluit “Politonline” in uw informatiestroom in, als u operationele opmerkingen en nieuws wilt ontvangen:

Abonneer je op ons kanaal in Yandex. Dzen

Читайте больше на https://www.politonline.ru/interview/22894023.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button