web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Trump zegt dat het coronavirusvaccin vrijwillig zal zijn: ‘Niet iedereen zal het willen hebben’

Trump zegt dat het coronavirusvaccin vrijwillig zal zijn: ‘Niet iedereen zal het willen hebben’
21 mei 2020 door Edward Morgan

Het nieuwe vaccin zal zijn voor degenen ‘die het willen krijgen’, zei president Trump vrijdag.

WASHINGTON, DC, 19 mei 2020 – President Trump heeft verklaard dat een toekomstig coronavirusvaccin vrijwillig zal zijn.

Op vrijdag introduceerde de president ‘Operation Warp Speed’, een ambitieus initiatief in Manhattan-projectstijl om de ontwikkeling en distributie van een coronavirusvaccin tegen januari 2021 te versnellen, waarbij experts en middelen op het gebied van wetenschap, geneeskunde, het leger en de particuliere sector worden gebruikt sector.

Deskundigen hebben gewaarschuwd dat het plan serieuze ethische en veiligheidsvragen oproept die niet alleen voor pro-life burgers, maar voor iedereen van groot belang zijn.

President Trump heeft echter op vrijdag zijn bezorgdheid over een verplicht vaccin weggenomen door te zeggen dat het nieuwe vaccin bedoeld is voor diegenen “die het willen krijgen”, eraan toevoegend: “Niet iedereen zal het willen krijgen.”

Nadat hij eerder het idee had geïntroduceerd om het leger te mobiliseren om het nieuwe vaccin te helpen inzetten, waren sommigen bezorgd dat dit erop wees dat het medicijn met geweld zou worden toegediend. Een website vroeg: ‘Wat ga je doen als ze aan je deur komen en je vertellen dat het verplicht is?’

Bezorgdheid over mogelijke medische sterke bewapening door het leger kan gemakkelijk worden gemanipuleerd bovenop brede speculatie die de wetgeving eerder deze maand in het Congres introduceerde, bekend als de TRACE Act – de “COVID-19 Testing, Reaching, and Contacting Everyone Act” – zou resulteren in massale aanvallen door regeringsfunctionarissen tegen de grondwettelijke rechten van Amerikanen.

Memes snel opgedoken op sociale media beweerde dat overheidsfunctionarissen huizen kon komen met geweld testen individuen en verwijder degenen die test positief – inclusief kinderen – en plaats ze in door de overheid gesanctioneerde quarantaine centra.

Hardhandige maatregelen die door veel gouverneurs en burgemeesters zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan door het instellen van lockdowns en het gebruiken van politie om burgers te arresteren die zich bezighouden met wat normaal goedaardige dagelijkse activiteiten zijn, hebben de Amerikanen zeker op hun hoede gemaakt.

De bezorgdheid over de mogelijke inperking van de fundamentele vrijheden als gevolg van de pandemie is gegrond: sommige steden hebben inwoners aangemoedigd om hun buren te verraden die verdacht worden van het omzeilen van sluitingsbevelen. Burgers in het hele land zijn getuige geweest van eenzame surfers en joggers , moeders die hun kinderen meenamen naar speeltuinen , christenen die in hun auto op parkeerplaatsen van de kerk zaten , en vreedzame pro-life abortus-demonstranten die werden bekeurd of gearresteerd en door de politie werden weggevoerd, ondanks het beoefenen van gezond verstand afstand nemen.

Ongeacht de toezeggingen van de president, blijft het publiek ernstig bezorgd. In slechts een week tijd hebben bijna 440.000 mensen een LifeSiteNews-petitie ondertekend die is gericht aan wereldleiders die tegen een verplichte coronavirusvaccinatie zijn.

En hoewel geen van de experts die LifeSiteNews de afgelopen dagen heeft gesproken, zijn bezorgdheid heeft geuit over gedwongen vaccinaties voor Amerikaanse burgers, is er in sommige rechtsgebieden, zoals Canada, nog steeds reden tot bezorgdheid.

Toen de Canadese premier Justin Trudeau op 28 april door verslaggevers werd gevraagd of een coronavirus verplicht zou zijn, zei hij: ‘Wat voor soort vaccinatieprotocollen er zullen komen, we hebben nog behoorlijk wat tijd om daarover na te denken om krijg het goed.”

Trump says coronavirus vaccine will be voluntary: ‘Not everyone is going to want to get it’

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥