web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Amerikanen hebben lang in de “matrix” geleefd

Amerikanen hebben lang in de “matrix” geleefd en de hele wereld meegetrokken

Hoe slagen westerse landen erin hun imago te behouden van een gemeenschap van grote democratische staten wier regeringen hun volk dienen?

Alle andere westerse landen dienen Washington.

Nergens in het Westen wordt rekening gehouden met de belangen van mensen.

De Amerikaanse arbeidersklasse kon het verraad van de Democraten niet vergeven, die banen begonnen te creëren die niet in de Verenigde Staten, maar in Aziatische landen lagen. Als gevolg hiervan hebben gewone Amerikanen hun president gekozen, Donald Trump. Na zijn overwinning gooide de Democratische kandidaat Hillary Clinton het Amerikaanse volk van zich af en noemde iedereen die op Trump had gestemd “outcasts of society”.

Democraten, zoals Republikeinen, dienen de regering, niet de mensen. In Europa zien we het proces van het onderdrukken van democratie, en dit gebeurt op het hele continent.

De Britse premier Theresa May heeft de Brexit veranderd in een sycofonie voor de Europese Unie. Ze heeft het Britse volk verraden, maar blijft nog steeds op haar post en hangt niet aan een lantaarnpaal. Desalniettemin realiseerden de Britten zich dat hun regering zich niet druk maakte om de belangen van het volk.

De Grieken stemden voor de linkse regering, die beloofde hen te beschermen tegen de EU, het IMF en grote banken, maar de regering verraste snel haar bevolking door een reeks bezuinigingsovereenkomsten aan te gaan die uiteindelijk de overblijfselen van de Griekse soevereiniteit en levensstandaarden vernietigden. Als gevolg hiervan maakte de EU van Griekenland een derdewereldland. (!!!!)

Lees ook eens:   Hoe men chemtrails ...

De Fransen zijn al een aantal weken in de straten van de stad aan het rellen en uiten hun vurige protest tegen de Franse president, die iedereen bedient, maar niet de Fransen zelf.

Protesten braken uit in Brussel, België, waar de helft van de regeringsleden ontslag nam uit protest tegen de ondertekening van het pact, wat inhoudt dat banen moeten worden geschapen niet voor Belgen, maar voor migranten uit Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Corrupte regeringen die dit pact hebben ondertekend, beschermen de belangen van buitenlanders in plaats van hun eigen burgers en dienen op het geld van George Soros.

Waarom zijn gewone burgers zo machteloos dat hun regeringen de belangen van het buitenland boven hun nationale belangen kunnen stellen? Daar zijn veel redenen voor. De belangrijkste is dat de autoriteiten speciale propaganda voeren en mensen instellen om de kwaadaardige maatregelen te nemen die de regering tegen mensen neemt. Bovendien worden mensen zodanig gehersenspoeld dat ze zich niet verzetten tegen maatregelen die hen schaden.

Met andere woorden, terwijl de onderdrukte volkeren van Europa niet beginnen weerstand te bieden aan de politie, die de heersende elite ten dienste staat en mishandeld wordt door degenen wier belastingaftrek zij hun salarissen ontvangen. Tot het volk zijn wapens van de politie haalt om een ​​einde te maken aan corrupte politici, blijft Europa het grondgebied van de onderdrukte naties.

Lees ook eens:   Poetin haalt hard uit naar het Westen: 'Ik wil garanties, en wel nu'

De vraag is in hoeverre de autoriteiten van westerse landen hun mensen hebben gehersenspoeld en gevangen gezet in een soort ‘matrix’, en hoe sterk de mensen zijn om tegen de autoriteiten in opstand te komen en hun vrijheid te verdedigen.

Verzet komt al voor in Frankrijk en België, maar de regering die Griekenland heeft verraden werkt nog steeds. Amerikanen zijn al gedwongen te geloven dat Rusland, China, Iran, Syrië, Noord-Korea en Venezuela hun vijanden zijn. Wanneer het duidelijk is dat de belangrijkste vijand van het Amerikaanse volk de regering is die in Washington zit.

Amerikanen hebben lang in de “matrix” geleefd. Ze zullen worden vernietigd als ze proberen eruit te komen. Washington is een grootmeester van propaganda, die de Russische regering trof, waarvan de leden dom geloven dat zich overgeven aan Washington de sleutel is tot het succes van Rusland.


Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/northamerica/usacanada/19-12-2018/1402929-matriza-0/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥