web analytics

Stop met massa vaccinaties en behandel Covid als gewone griep

In Nederland stapte Diederik Gommers uit het OMT omdat hij het niet meer eens was met de koers van het regime Rutte, en omdat de twee kopstukken van de beruchte persconferenties het advies van het OMT nogal eens in de wind bleken te slaan. Dr. Clive Dix is voorzitter geweest van de Britse variant van het OMT, en keert zich nu rechtstreeks tegen de massale vaccinatiecampagne. Volgens hem moeten we met Covid leren leven als met een gewone griep. De cijfers en statistieken geven hem al sinds het voorjaar van 2020 gelijk. Covid is nooit iets anders geweest dan een omgelabelde griep, waar sommige mensen heel erg ziek van kunnen worden en zelfs van kunnen sterven, maar wat door 99,85% prima overleefd wordt – als mensen al merken dat ze ergens mee ‘besmet’ zijn.

Dix pleit nu voor een ‘grote herziening van de Covid strategie’, en wil ‘de benadering van de afgelopen twee jaar omkeren.’ Volgens hem moet worden bekeken of met de huidige boostercampagne de kwetsbaren nog kunnen worden beschermd, ‘als dit nog nodig is. Maar massa vaccinatie van het volk zou nu moeten stoppen.’

Alleen kwetsbare groepen zouden met nieuwe ‘klassieke’ vaccins nog moeten worden geïnjecteerd, vindt Dix. Daar kunnen heel veel vraagtekens bij worden gezet, aangezien het nog nooit is gelukt tegen ook maar één luchtwegvirus een werkend vaccin te ontwikkelen. Ouderen een ‘klassiek’ griep- of coronavaccin is op zijn best nutteloos, aangezien zij reeds een afnemend immuunsysteem hebben dat niet (goed) meer kan reageren. In veel gevallen is zo’n injectie dan juist schadelijk of zelfs fataal.

Lees ook:   Boris Johnson vergelijkt beleid Europese Unie met dat van Hitler

‘Stoppen met testen, behandel het als griep’

Lees verder bij de bron

Het is wel klaar zo… met dat corona gezeik!

Gerelateerde artikelen

Back to top button