web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

George Soros, zijn huichelarij, geldgier en omkoperij

Soros, de oprichter van de pro-Europese Stichting Open Society met als actief directielid Mabel Wisse Smit ( on his Majesty’s Service and his mother ) , beweerde dat er in wezen drie problemen zijn die “de economische ontwikkeling van Europa hebben belemmerd”.

George Soros, zijn huichelarij, geldgier en omkoperij ( toelichting van Nigel Farage – video)

https://www.facebook.com/539215746241758/videos/1001619093334752/

De Europese Unie staat op het punt getroffen te worden door een grote financiële crisis, zegt miljardairbelegger George Soros. Soros sprak tijdens de jaarraad van de Europese Raad over buitenlandse betrekkingen en zei dat Europa zich in een “existentiële crisis” bevond.

Soros, de oprichter van de pro-Europese Stichting Open Society met als actief directielid Mabel Wisse Smit ( on his Majesty’s Service and his mother ) , beweerde dat er in wezen drie problemen zijn die “de economische ontwikkeling van Europa hebben belemmerd”.

In een toespraak getiteld “Hoe is Europa te redden”, schetste Soros de 3 uitdagingen – vluchtelingencrisis, territoriale veranderingen (zoals Brexit), en economische strijd als gevolg van bezuinigingsbeleid. Hij zei: “De EU bevindt zich in een existentiële crisis. Alles wat verkeerd kon gaan, is verkeerd gegaan. Misschien stevenen we af op nog een grote financiële crisis.

Eigenlijk zou het daarmee op moeten houden, want ongetwijfeld is dat iets waar Soros al tijden op zit te azen als een boven een stuk aangeschoten wild fladderende aasgier.

Soros – de legendarische valutaspeculant, belegger, filantroop, politiek activist en auteur – was de beroemde valutahandelaar die middels speculaties de Bank of England volop raakte en in 1992 1 miljard dollar cashte. . Maar hij is ook een sterke aanhanger van Hillary Clinton en verloor weer 1 miljard dollar toen de beurskoersen omhoogschoten na de verbluffende overwinning van Donald Trump.

Lees ook eens:   De VS en Europa zullen volledig worden vernietigd in het geval van een nucleaire oorlog met Rusland

Soros zei dat de beste optie voor Europa om de huidige problemen op te lossen, zou zijn om de vluchtelingencrisis aan te pakken en om regelgeving af te schaffen die het aantal vluchtelingen dicteert dat elk land zou moeten opnemen. Soros zei: “Lidstaten mogen niet gedwongen worden vluchtelingen te aanvaarden die ze niet willen en vluchtelingen mogen niet gedwongen worden zich te vestigen in landen waar ze niet heen willen.

Veel meer huichelarij is nauwelijks denkbaar, daar juist Soros middels zijn Oostenrijkse loopjongen als Gerald Knaus, de baas van de door Soros gefinancierde European Stability Initiative ( de bedenker van de niet functionerende EU/Merkel – Turkije deal ) een voorstander is van ongelimiteerd toelaten van gelukszoekers.

Het is opmerkelijk dat Soros een groot voorstander was van vluchtelingen of migranten die voor de Brexit vrij naar de Europese Unie trokken. Nu wil hij dat de EU haar buitengrenzen beschermt maar openhoudt voor legale migranten. Daarvoor wil hij nu dat de EU alle soorten vluchtelingen of migranten zou opvangen, of ze nu illegaal of legaal zijn.

Soros zelf heeft € 475.000 gedoneerd aan een anti-Brexit groep. Hij omschreef de beslissing van Groot-Brittannië om uit de EU te stappen als een “voor beide partijen zeer schadelijk proces”. Hij was een van de velen die hadden voorspeld dat Brexit nooit zou slagen, simpelweg omdat uit de verkiezingscijfers bleek dat Britten zouden stemmen om bij de EU te blijven. Natuurlijk werd de miljardair vernederd nadat de Britten hadden gestemd om te vertrekken.

Lees ook eens:   Landen aanvallen op basis van leugens

Om “territoriale desintegratie” te voorkomen, stelde Soros daarom voor dat Brussel de EU zou omvormen tot een associatie waar landen lid van willen worden. Hij zei dat de EU moet accepteren dat de euro als munt veel onopgeloste problemen heeft en dat er een einde moet komen aan de tweeledige status van eurozone- en niet-eurozonelanden.

Soros gaf toe dat het verkeerd was dat landen worden gedwongen om gehoorzaam te integreren in het kader van het “multi-speed Europe”-initiatief. In plaats daarvan moet de lidstaten van de Europese Unie de keuze worden geboden over hun politieke en economische richting in het kader van de idee van een “Europa met meerdere sporen”. Anders zou er haat onder de leden ontstaan om deel te blijven uitmaken van de groep.

Hij zei ook dat de “verslaving aan bezuinigingen” van de EU en met name van Duitsland ( Wolfgang Schäuble, de voormalige Minister van Financiën ) ) de euro had geschaad en de Europese crisis verergerde. Soros gelooft dat het bezuinigingsbeleid er ook toe had geleid dat mensen zich buitengesloten voelden, een stemming die werd aangewakkerd door populistische politici in landen als Italië en Oostenrijk. Italië verkeerde op dat moment in een crisis, toen de pro-Europese president Sergio Mattarella weigerde de voordracht van de EU-kandidaat Paolo Savona voor minister van Economische Zaken te aanvaarden.

“Alles wat verkeerd kon gaan, is verkeerd gegaan. Het is niet langer een stijlfiguur om te zeggen dat Europa in levensgevaar is; het is de harde realiteit. – zegt Soros. Naast de drie interne problemen waarmee de EU wordt geconfronteerd, kunnen een stijgende dollarkoers en een kapitaalvlucht uit opkomende markten een nieuwe “grote” financiële crisis op gang helpen brengen.

Lees ook eens:   Gesprekken met Putin

Aangezien de Italiaanse obligatierendementen dankzij de politieke crisis tot recordhoogten zijn gestegen, wees Soros ook op de “beëindiging” van de nucleaire overeenkomst tussen de VS en Iran, alsook op de “vernietiging” van de trans-Atlantische alliantie tussen de EU en de VS als het multiplicatoreffect dat “ongetwijfeld een negatief effect zal hebben op de Europese economie”.

George Soros geeft duidelijk toe dat de arrogante EU zich moet ontdoen van haar “verouderde” wetgeving, waardoor bepaalde landen zich tweederangs of inferieure burgers van de groep voelen. Landen als Duitsland en Frankrijk moeten zich nederiger opstellen en mogen hun “superieure” opvattingen niet bagatelliseren.

Dat Soros met zijn gekonkel en ongewenste inmenging in de zaken van andere landen zoals Hongarije, waar zijn activiteiten inmiddels verboden zijn ook de EU tot een prooi gemaakt heeft, blijkt uit het feit dat bijna 300 EU parlementsleden waaronder Nederlanders door Soros ronduit zijn “omgekocht”

Maar ook Nederland is een doel van Soros, zoals wij u later deze week nog zullen berichten. Echter zal de Nederlandse regering , d.w.z. premier Rutte een krachtige veroordeling van de activiteiten van Soros wel achterwege laten, gelet zijn goede relatie met uw vorsten.

GeenNieuws

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥