web analytics

Steeds meer ouderen op spoedeisende hulp

https://www.telegraaf.nl/binnenland/26966925/__Ouderen_op_spoedeisende_hulp__.html

Ik begrijp even niet waarom minister Schippers nog minister is…
Ze doet het duidelijk niet goed dus…wegwezen!
Zij begrijpt niets van de chaos, die zij creëerde,  maar mensen wel…
Daarom hebben wij referenda nodig…zij zit daar dankzij de mensen die haar gekozen hebben!!!!!
(helaas!)
Zij heeft helemaal geen macht, al denkt zij van wel, zij kreeg een bevoorrechte positie, dankzij de mensen die haar verkozen…
Amazing toch? Maar het is gewoon maar een mens!
Net als ieder ander, met een blik die verblind is en nergens toe zal lijden….

Dit vond ik een mooie opmerking van iemand:

”Gelukkig krijgen we in elk geval nog vrijwillige keuze tot levensbeëindiging in ruil voor zorg… oh wacht, zou het een soms te maken hebben met het andere? En het vergrijzingsprobleem en de pensioenspotten? Huh? Ben ik de enige die een verband ontdekt???”
Nee, je bent niet de enige!

Of deze:
”Een grote schande is het dat we onze ouderen geen fatsoenlijke zorg kunnen bieden. Maar wel de hoofdprijs aan zorgpremies in rekening brengen en bakken geld naar ontwikkelingshulp en opvang asielzoekers. Wat is dit voor een land?”

Dat klopt toch ook niet, dat er opzet in het spel is mag duidelijk zijn voor velen inmiddels…Ook in Amerika is hetzelfde gaande als in Europa…
Raar toch?

Dit is nivelleren pvda ,en een participatie samenleving vvd, nu de milieu kosten onbetaalbaar maken groen links,, overal mee instemmen cda, snel verhogen aow leeftijd d66, allemaal de boel snel veranderen , mensen kunnen het niet meer bijhouden heel veel vluchtelingen binnenhalen zonder daar in eigen land naar een oplossing zoeken.in 4 jaar tijd is dit land naar de verdoemenis geholpen, om alleen maar voor de economie te gaan

Schandalig voor woorden! Waar is Nederland gebleven? Dit kabinet gaat ons mooi Landje naar de knopen helpen. Deze oudere groep mensen moeten weer gewoon naar een bejaarden huis kunnen gaan? Je ben bang om oud te worden of zou dat juist de bedoeling zijn ? Oh ja de pensioen pot raak op ! Dit kabinet moet zo gauw mogelijk weg! Wordt er ziek van!

Dit kabinet moet inderdaad zsm weg!
Liever gisteren dan vandaag!
Met deze opzet is het de bedoeling dat ouderen de nek breken of geruimd worden.

 

Lees ook:   EU-Parlementariër opgepakt na bankfraude

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button