web analytics

Autisme, labels en medicatie

Het hele onderwerp “autisme” is moeilijk bespreekbaar (tenzij je de autoriteiten gehoorzaamt en in koor meeblaat met wat hooggeschoolde egootjes te vertellen hebben maar daardoor is er altijd een groep de pisang) en ieder afwijkend geluid wordt hard de kop ingedrukt. Niet alleen met betrekking tot vaccinaties maar ook ieder ander kritisch geluid. Ik heb al eerder willen schrijven maar durfde dit eerder nog niet te doen. Nu heb ik besloten het wel te doen.

Zelf ben ik helaas “slachtoffer” van dit label. Niet omdat ik het daadwerkelijk heb. Maar omdat als je dit eenmaal opgeplakt hebt gekregen mensen je meteen niet meer voor vol aan zien. Ik ben helaas als kind gepest geweest en kreeg de schuld en werd als het probleem gezien. Voordat het pesten begon was er niets aan de hand maar toen dat begon had ik ineens “gedragsproblemen”. Later ben ik naar speciaal onderwijs gegaan en heb ik pillen voor het gedrag gekregen die ik helemaal niet had mogen hebben en niet geschikt waren voor kinderen en ik veel te lang heb gekregen en daarmee mijn puberteit verpest. Pas na ruim een jaar van die pillen kreeg ik ineens een stempel “PDD NOS”, een vorm van autisme, met als excuus dat ik zogenaamd fantasie en werkelijkheid niet van elkaar zou kunnen onderscheiden. Dat was een van de bijwerkingen van die pillen waar ik vreselijk last van had. Toen geloofde ik ook al die onzin maar later ben ik wakker geworden en het bedrog gaan inzien en heeft lang geduurd voordat mijn omgeving ook wakker werd.

Lees ook:   Nieuwe mammogramrichtlijnen voor vrouwen die onlangs zijn gevaccineerd tegen COVID-19

https://niburu.co/lezersbrieven/17382-waarom-laten-wij-toe-dat-de-creativiteit-van-onze-kinderen-kapot-wordt-gemaakt

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button