web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Immuunsysteem reageert vreemd op corona-mRNA-vaccins

Immuunsysteem reageert vreemd op corona-mRNA-vaccins
Ons immuunsysteem is samen met onze hersenen het meest complexe systeem van ons lichaam. Het moet correct reageren op alle mogelijke indringers, van binnen en van buiten. Zo wordt bijvoorbeeld een infectie met parasitaire wormen bestreden met IgE, en de gelijktijdige activatie van mestcellen die betrokken zijn bij het doden van de parasiet. Als IgE door een andere indringer wordt getriggerd, kan dat gevaarlijke gevolgen hebben, zoals bij bepaalde allergische reacties, die gelukkig uitzonderlijk zijn. Virale infecties zoals Sars-Cov-2 worden vooral bestreden door IgA in de slijmvliezen en luchtwegen en IgG en T-cellen in het bloed en interne weefsels. De T-cel immuniteit is bij virussen de belangrijkste voor langdurige immuniteit.

Het feit dat mRNA-coronavaccins zo sterk het “verkeerde” antilichaam IgG4 induceren geeft aan dat het immuunsysteem op het verkeerde spoor wordt gezet. Waarom dat precies gebeurt – en wat nog meer – zal pas na veel onderzoek duidelijk worden – vanwege de complexiteit van ons immuunsysteem.

Het Artsen Collectief vindt dat het doorgaan met mRNA-coronavaccinaties onverantwoord is vanwege dit soort onbedoelde en onverwachte effecten, onbekendheid op langere termijn, de bekende ernstige bijwerkingen, de lage effectiviteit en de onverklaarde oversterfte.

Lees het hele artikel via de link

LINK

Lees ook:   Biden met de roltrap het vliegtuig uit in Polen!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien