web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Provinciale Staten staan afschot damherten toe

Provinciale Staten staan afschot damherten toe

 

Hert. Het hert is evenals de ree een elegant dier. Als beide dieren voor de vrouwelijke kracht als elegantie staan, kan het hert met zijn grote gewei heel goed betekenen dat je trots kunt zijn op iets wat je hebt bereikt. Met mannelijke kracht zoals daadkracht, maar zonder de nodige bombarie.:

Provinciale Staten van Noord-Holland staan achter het besluit van Gedeputeerde Staten om het afschieten van duizenden damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen toe te staan. Een motie van GroenLinks en de Partij voor de Dieren om het afschieten te voorkomen, werd met 35 tegen 18 stemmen weggestemd, zo meldt het Noordhollands Dagblad.
De partijen die voor de motie stemden, vinden dat er naar alternatieven moet worden gekeken om de groei van het aantal damherten en het aantal verkeersongelukken waarbij deze dieren betrokken zijn, tegen te gaan.
Maar de meeste Statenleden vinden dat het afschieten van damherten de enige reële optie is. Aukelien Jellema (PvdA) noemde het een rationeel besluit dat ,,met pijn in het hart” is genomen.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/25166186/__Staten_staan_afschot_damherten_toe__.html

Drie keer raden wie dol zijn op hertjes afschieten?
Wild mn… Elite juist die zijn stapeltjes dol op jagen!
VVD!

Lees ook:   Corona | Hooikoorts | Chemtrails?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken