...

19 oktober 2021

 

Elite bezuinigt op mensen niet op zichzelf!

Egypte lacht om rode loper

CAÏRO –
President Abdel-Fatah al-Sisi van Egypte roept zijn landgenoten al bijna drie jaar op dat zij de broekriem moeten aanhalen, maar heeft als staatshoofd nog wel recht op wat extraatjes, vindt hij. Zo liet hij een prijzige rode loper voor zichzelf uitleggen, niet zomaar een, maar een van liefst 4 kilometer lengte. De hoon die hem maandag daarover in de pers ten deel viel, was heftig.
Al-Sisi moest een project van sociale woningen openen en vond een lange loper voor zijn auto en zijn gemotoriseerd gevolg wel gerechtvaardigd. De spot richtte zich met name op zijn talloze malen herhaalde mededeling dat ook de overheid moet bezuinigen. ,,De loper spreekt een andere taal”, luidde de kritiek volgens The Guardian.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/25166597/__Egypte_lacht_om_rode_loper__.html
Is er een verschil met ons koningshuis en de regering?
In Duitsland? België? Amerika?
Nee,… die elite doen allen hetzelfde vreemd genoeg, alsof men het afgesproken heeft onderling!!!

Topoverleg! 😉

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Schandalig dit! Proef: ICT-opleiding speciaal voor vluchtelingen

Gerelateerde berichten