web analytics
11:11 Dubbele getallen
Paranormaal

Verkrachting op afstand

Verkrachting op afstand

Here comes another article about the current hook-up culture of college!:

Inhoud: Uitkleden. Verkrachting.

Een vreemd verhaal… Maar wat als het kan en mogelijk is?
Uitkleden
Hoeveel vrouwen hoor je niet van: ‘ik had het gevoel dat hij me uit zat te kleden’? Of welke vrouw had niet het gevoel dat ze in haar nakie zat als een man weer eens zo nodig uitgebreid iets moest vertellen over naakte vrouwen? Of een opmerking maakte zoals ik onlangs meemaakte: “…de dames zingen mee uit volle borsten…” Die man zei dat een paar keer. De eerste keer dacht ik het verkeerd gehoord te hebben. Maar toen hij het een tweede en derde keer zei, wist ik dat ik goed gehoord had.

Ik had het gevoel dat ik met blote borsten zat, wilde me krommen om ze te verbergen. Ik had een gevoel van aangerand-worden. Maar, om de feestvreugde niet te verstoren heb ik er niets van gezegd. Ik had dat wel moeten doen, die man moeten aanspreken of hij wel wist hoe dat voelt voor vrouwen… Ik heb niet kunnen lachen. Zag vrouwen wel lachen, maar dat verschijnsel is bekend: ze lachen om net te doen of ze het leuk vinden, omdat dat van haar verwacht wordt.

Verkrachting
Ik kwam nogal eens op een bepaalde plek. Daar was een man die gek op mij werd. Hij had altijd met veel mensen te maken en hij vertelde wel eens dat veel vrouwen verliefd op hem werden, maar dat hij daar niets mee deed, omdat hij ’toch wel van ze genieten kon’. Ik snapte niet goed wat hij daarmee bedoelde.
Op een gegeven moment stond ik naast hem en ineens begonnen mijn borsten te prikken. Ik dacht: ‘zou hij weten wat ik voel, dat ik het gevoel heb dat mijn borsten bloot zijn?’ Ik schaamde me enigszins. Ik had zin om met hem te vrijen, maar deed er niets op uit.
Er ging meer gebeuren. Als ik naar huis reed, gebeurde het nogal eens dat ik het gevoel had dat hij met zijn hand in mijn broek zat. Ik hoorde zelfs enkele keren het woord: ‘cadeautje’. Ik werd dan hartstikke opgewonden en kon niet gauw genoeg thuis zijn om mezelf seksueel te bevredigen.
Op een gegeven moment zat ik te werken achter mijn computer en voelde hem ineens aan me zitten. Hij drong zelfs bij me binnen! Let wel: ik was niet met hem bezig, noch met fantasieën over vrijen, ik zat te werken. Ik probeerde hem van me af te slaan, maar dat lukte pas na even. Ik dacht achteraf: nadat hij klaargekomen was. Ik had de neiging om hem op te bellen en hem te vragen waar hij nou mee bezig was! Maar ik vond dit zó absurd dat ik het niet durfde. Dat is me nogal een rare vraag: ‘heb je mij zojuist verkracht?’ aan iemand die tig kilometer van je af zit. Ik had er ook nog nooit van gehoord.
Intussen werd ik verliefd (dacht ik) op hem. Als we elkaar zagen: knuffelen. Niet vrijen, want dat kon in die omgeving niet. En hij maakte me duidelijk dat hij dat ook niet wilde.

Lees ook:   Een kleine jongen krijgt een telefoontje op zijn speelgoed telefoon van zijn overleden moeder

Mede daarom liet ik alles maar gebeuren, begon het leuk te vinden, omdat hij verder ook erg lief was. Onderweg naar huis, thuis… Ik deed veel vaker aan masturbatie dan ervoor. Nee: hij heeft me niet meer verkracht, maar hij heeft vaak seksuele spelletjes met me gespeeld, zodat ik mezelf dan seksueel bevredigde. Soms zàg ik hem zelfs, voelde hem aan mijn borsten zitten…

In hoeverre ontstaat de seksuele verliefdheid door dit soort ‘denken-aan’?
Op een gegeven moment zat hij weer dat verhaal te vertellen van die verliefde vrouwen en dat hij ’toch wel van ze kon genieten’. Op de terugweg naar huis brak ineens het licht door: hij deed met die vrouwen hetzelfde als met mij! Hij zat aan ze, speelde met ze en dan werden ze verliefd op hem.

Ik schrok ervan: hoeveel vrouwen had hij zo al te pakken gehad? Dit was nog erger dan katjes in het donker knijpen! En die vrouwen wisten van niets, die dachten dat het aan haar lag, dat ze echt verliefd waren…

En al die jonge meiden die daar rondliepen… En ze konden niet eens naar een rechter stappen, want dit is onbewijsbaar!
De keer daarop dat ik er kwam, vroeg ik het hem op een stil moment.

Of hij wel eens seksuele spelletjes met me had gespeeld en ik zei er meteen bij dat ik dat niet erg vond, omdat ik verliefd op hem was geweest. Hij ontkende dat, me vierkant aankijkend. ‘Dan heb ik mij heel erg vergist, dan heb ik mij wel heel erg vergist!’ zei ik! Ik zei er, toch nog twijfelend wel achteraan: ‘Je moet niet vergeten dat wat mensen dènken, dat DOEN ze ook!’

Lees ook:   Hoe weet je of iemand aan je denkt?

Ik was erdoor in de war: ik had het toch altijd duidelijk gevoeld, was dat dan verbeelding geweest? Maar het gebeurde op momenten dat ik met heel andere dingen bezig was!
Ik sprak er met mijn vriendin over.

Ze maakte een goede opmerking: ‘Toen jij dat vroeg wist hij blijkbaar precies waar je het over had! Want hij vroeg niets! En het is nogal een vreemde vraag… En nadat je hem ernaar gevraagd had, is het niet meer gebeurd!” Dat was het helemaal! Ik was erg opgelucht! Ik had gelijk gehad! Die man is er niet meer op teruggekomen. Ik ook niet, dat heb ik niet nodig.
Ik kon die man niet voor de rechter slepen: die zag me aankomen met zo’n ‘vaag’ verhaal, zonder getuigen, zonder enige bewijs. Ik weet echter zeker dat, als ik andere vrouwen uit die omgeving ernaar zou vragen, ik dezelfde soort ervaringen zou horen!

Later schreef ik een stuk naar Opzij. Ik vroeg erin naar reacties van andere vrouwen, maar die kreeg ik niet, want het stuk werd niet geplaatst! Ik vrees echter, zoals ik al zei, dat dit soort verkrachten schering en inslag is! Misschien is ‘verliefd worden’ wel een gevolg van aanranden en verkrachten op afstand…

Vorige week sprak ik er met een vrouw over en die kwam met net zo’n verhaal, zowel van haar ex-man als van de man waar ze een tijdje mee samengewoond had en die haar nu stalkte.

Ik vraag iedereen, man of vrouw, die dit soort dingen, seks, (sex) op afstand, hebben meegemaakt, mij te schrijven. Let wel op een paar kenmerken om elke vorm van vergissing uit te sluiten:
1. een afstand waarbij aanwijsbaar aanraken onmogelijk was
2. en op een moment dat je met iets totaal anders bezig was,
3. terwijl je niet echt verliefd bent.
Misschien als je met een aantal bent in verband met een verkrachtende persoon, dat het wel aangenomen wordt als bewijs.
Ik wil met de betreffende man niets meer te maken hebben.

Lees ook:   Glas beweegt uit zichzelf over tafel presentator

https://www.path-of-wisdom.com/lijf/sexafst.htm

Misschien voor gevoelige mensen dat dit mogelijk is.
Dat als iemand aan hen denkt, seksueel of anderzijds dat men dit kan oppikken als zijnde gevoelens van henzelf, wat dan misschien niet eens zo is of hoeft te zijn!
Maar goed interessant om over na te denken!
Op die website staat meer aan informatie die interessant is en een andere zienswijze aanbiedt. Het is wel leuk om over na te denken zeg maar 😉

https://www.path-of-wisdom.com/rest/boeknpl.htm

50 Adorable, Flirty, Sexy, & Romantic Love Quotes - Style Estate -:

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien