web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Spookachtig! Er is een reden waarom het telefoonnummer 0888 888 888 is opgeschort:

…alle gebruikers zijn dood

 

“Buiten netwerkdekking” sinds 2005

Zoals u wellicht weet, zijn er veel hotels die geen verdieping 13 of zelfs maar kamer 13 hebben, omdat dit als spookachtig en ongunstig wordt beschouwd. Op dezelfde manier is een Bulgaars nummer voor altijd opgeschort nadat het bedrijf een patroon had waargenomen. Een patroon waarbij alle eigenaren stierven. Het vervloekte telefoonnummer is 0888 888 888.

De eerste eigenaar van het nummer was de CEO van het uitgevende bedrijf Mobitel zelf, Vladimir Grashnov. Naar verluidt stierf hij in 2001 aan kanker. Volgens Mail Online zou het gerucht gaan dat zijn kanker veroorzaakt was door een ‘zakenrivaal die gebruik maakte van radioactieve vergiftiging’.

Het nummer werd vervolgens overgenomen door een maffia genaamd Konstantin Dimitrov, die ook in 2003 werd vermoord door een huurmoordenaar in Nederland, waar hij zijn drugsimperium ter waarde van 500 miljoen was gaan inspecteren. Naar verluidt werd hij neergeschoten door Russische maffia’s die jaloers op hem waren. Er wordt ook gezegd dat hij de telefoon bij zich had toen hij stierf.

De derde man die het nummer opnam was zakenman Konstantin Dishliev, die in 2005 werd vermoord in de Bulgaarse hoofdstad Sofia, naar verluidt buiten een Indiaas restaurant. Mail Online meldde dat Dishliev ook een cocaïnesmokkeloperatie uitvoerde. De zaak over zijn moord is nog open.

Lees ook eens:  Een bijensteek deed een man nadenken over geslachtsverandering

Sinds 2005 is het nummer opgeschort en wie er op belt, hoort dezelfde melding ‘buiten netwerkdekking’.

8 staat ook voor de dood.
8ste huis astrologie, maar nummerologisch ergens ook wel, ook al heeft het ook te maken met zaken en geld.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥