web analytics
...

De jongen die niet bestond

Hallo allemaal. Dit is mijn eerste bericht. Het is geen spookverhaal, maar het is zeker een “bizar” gebeuren dat mij is overkomen en dat ik na vele jaren nog steeds niet kan verklaren.

Ik was ongeveer 7 jaar oud, het was zomer en we waren op de gebruikelijke plek waar we van juli tot augustus altijd waren geweest. Die dag herinner ik me dat ik moest leren fietsen en dus vroeg ik mijn moeder of ik naar de tuin mocht om het te proberen. Mijn moeder gaf me toestemming en dus ging ik.

Net buiten het gebouw ontmoette ik een wat ouder kind, 10-11 jaar oud, en hij vroeg me of ik daar woonde, enz …. Kortom, we kenden elkaar niet, en hij vertelde me dat hij de zoon van de twee heren die het huis naast ons hadden gehuurd, met het “straatnummer” nummer 3. Ik begreep meteen wie hij bedoelde en we maakten vrienden.

Ik vertelde hem dat ik moest leren fietsen en dat ik moest oefenen, hij antwoordde dat hij me kon helpen, omdat hij ouder was en al wist hoe hij hem moest dragen. We brachten de hele middag door met de fiets een helling af te trappen en vervolgens te beklimmen, maar omdat ik onervaren was toen ik toevallig de afdaling maakte, kon ik niet op tijd remmen en viel ik. De jongen lachte en ik ook om de waarheid te zeggen, want uiteindelijk was ik niet gewond. Hoe dan ook, de middag eindigde en zowel de jongen als ik moesten afscheid nemen. Ik ging naar huis en vertelde dat ik dit kind had ontmoet en mijn moeder begreep wie ik bedoelde, want de dag ervoor had ze met de heren gesproken die dat huis hadden gehuurd en ze wist dat ze een zoon hadden.

Lees ook:   Uitleg Mandela Effect

De volgende dag kwam, ik werd blij wakker, wetende dat ik nog een dag plezier kon hebben met mijn nieuwe vriend, dus ging ik naar beneden en klopte op het paar in villa nummer 3. Zodra ze opengingen, vroeg ik hen of hun zoon was in het huis, ze keken me met een heel vreemde blik aan, en toen antwoordden ze me dat ik misschien de verkeerde deur had, ze hadden geen zoon. Dus omdat ik dacht dat ik het verkeerd had begrepen, vroeg ik ze of ze een neef hadden die gisteren was komen spelen, ze zeiden nee en dus begroette ik ze.

Je kunt mijn gezicht op dat moment niet voorstellen, ik vroeg me af voor wie weet hoe lang: met wie heb ik gisteren gespeeld? Maar wat me dwarszat, is dat mijn moeder hem kende, ze had me de hele dag ervoor bevestigd, dus ging ik terug naar huis en vertelde mijn moeder over de situatie. Ik herinner me haar antwoord nog: ze vertelde me dat ik gisteren niet naar beneden was gegaan, ik was tot de avond thuis met speelgoed aan het spelen. Ik vertelde haar over de jongen in villa nummer 3 maar dat deed ze niet, ze begreep niet waar ik het over had aangezien ze geen kinderen hadden. Op dat moment was ik ervan overtuigd dat het een grap was, ik drong er zo op aan dat ze boos werd.

Mensen, ik zweer het je, ik weet nog steeds niet wat er is gebeurd, ik kan niet uitleggen waarom mijn moeder de dag ervoor wist van deze familie en de dag erna niet. Ik heb de volgende dagen ook ingecheckt, maar niets, ik heb die jongen nooit meer gezien.

Lees ook:   Bloedlijn van de Goden en koningen

Na 30 jaar kan ik dit verhaal nog steeds niet voor mezelf uitleggen. Een hypnagogische droom? Het kan zijn, maar ik ben ZEKER dat het allemaal waar was, ik herinner me dat moment heel goed, van moment tot moment, kleuren, geluiden, geuren. Allemaal. Dat kind kwam uit een ander huis en ging na de vakantie weg? Oké, maar waarom herinnerde mijn moeder het zich niet meer? Over wie had ze het toen toen ze me vertelde over de familie in villa nummer 3? Een reis naar een andere dimensie, een zeer vurige fantasie, een geest, een misverstand, een uiterst realistische droom … Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen en ik denk dat ik vanaf die gebeurtenis mentaal meer open ben gaan staan ​​voor deze verhalen en aan degenen die ze vertellen.

(Creepy verhaal op reddit)

Gerelateerde artikelen

Back to top button