...
Mysterie

Een Video Toont Een Vreemd Wezen Vlak Bij De Utah Monolith Site

De situatie rond de monoliet in Utah is nog mysterieuzer geworden nadat een video op sociale media een angstaanjagend wezen liet zien. Wat vind je van de video? Is het een gigantische vleermuis, alien, demon of iemand in vermomming?

2020 is niet alleen het jaar van de pandemie, het is ook het jaar van de Monoliet. De reguliere media doen uitgebreid verslag van de plotselinge opkomst en verdwijning van mysterieuze structuren in vele delen van de wereld.

Het begon allemaal op 23 november, toen het Utah Department of Public Safety, VS, meldde een metalen constructie te hebben gevonden van bijna 4 meter hoog in het midden van de woestijn.

Al snel kwamen er allerlei theorieën naar voren over wie of wat de monoliet op die locatie had kunnen plaatsen en met welk doel. Maar zo snel als die vragen opkwamen, verdween het object, waardoor de ontdekking nog meer mysterieus werd.

En het was te verwachten dat met de opschudding die wereldwijd werd veroorzaakt, de bevinding in diskrediet zou worden gebracht of eenvoudig zou worden ‘uitgelegd’ om de massa gerust te stellen. En zo is het sindsdien blijkbaar ingetrokken door liefhebbers van naturalisatie, meer bepaald door Sylvan Christensen en Andy Lewis, die aankondigden dat ze verantwoordelijk waren voor de intrekking ervan.

Christensen legde uit waarom het bouwwerk was verwijderd en legde uit dat de onthulling van de locatie van het vreemde object ervoor zorgde dat massa’s toeschouwers naar de locatie kwamen, die niet bereid is om een ​​aanzienlijk aantal bezoekers te ontvangen.

Als zodanig kozen ze ervoor om de monoliet te verwijderen om degradatie van het anders ongerepte natuurlijke landschap te voorkomen. Deze versie van de gebeurtenissen verklaart echter niet de vreemde verschijningen van monolieten in andere delen van de wereld, laat staan ​​een opname die op sociale netwerken is gepubliceerd en die tot grote consternatie heeft geleid.

Het Wezen Op De Utah Monolith
De situatie rond de monoliet in Utah is nog mysterieuzer geworden nadat een video op sociale media een angstaanjagend wezen liet zien . TikTok- gebruiker serg.boy stond te popelen om de enigmatische monoliet voor zichzelf te zien, maar was teleurgesteld dat hij er niet meer was, hij was volledig verdwenen. Er werden maar een paar stenen omheen gevonden en een metalen driehoek.

Na het bekijken van de beelden waren gebruikers echter stomverbaasd om een ​​vreemde figuur achter een van de jonge vrouwen te zien . Zoals je kunt zien, lijkt het wezen uit een scheur in de rotsen erachter te komen, en er is zelfs een moment waarop je de omtrek van een gezicht kunt zien. Hoewel het meest opvallende is dat geen van de aanwezigen zich bewust is van hun aanwezigheid.

Gebruikers reageerden dus snel op de aanwezigheid van de storende figuur. Onder de voorgestelde theorieën waren die van een dem on, een enorme vleermuis of een buitenaards wezen. Sommigen zeiden zelfs dat het bewijs was dat de verhalen over demonen en monsters uit Utah echt zijn. Meer specifiek verwezen ze naar de Skin Walkers, die voor de Navajo-folklore schadelijke heksen zijn die zich kunnen vermommen als dieren.

Lees ook:   Napoleons leger stierf ... aan stralingsziekte?

Volgens de legende vereist het worden van Skin Walkers een slechte actie, bijvoorbeeld de moord op een naast familielid. Het is toen dat ze letterlijk in mensen veranderen, dat ze een enorme bovennatuurlijke kracht hebben verworven, inclusief het vermogen om te transformeren in dieren en andere mensen. Maar de meest sceptische was van mening dat het gewoon een grap was, misschien een vermomde persoon.

Meer Onbeantwoorde Vragen
De waarheid is dat het van alles kan zijn, van een gigantische vleermuis, een alien of iemand in vermomming. Maar wat duidelijk is, is dat deze ontmoeting meer mysterie toevoegt aan de vreemde verschijningen van monolieten over de hele wereld. Behalve die van Utah en Roemenië is er ook nog een Californische monoliet gevonden . Ronelle Volk, een inwoner van Paso Robles, zei dat hij op 2 december een ongebruikelijke metalen constructie tegenkwam op de top van de Santa Lucia-berg, gelegen in het Amerikaanse graafschap San Luis Obispo. Volgens de lokale autoriteiten weegt deze monoliet honderden kilo’s en zit hij niet vast aan de grond, al geeft hij toe dat hij niet weet hoe hij op zo’n afgelegen plek terecht is gekomen.

Maar vergis u niet, het is geen nieuw fenomeen. Monolieten van een ander soort verschijnen , verdwijnen en verschijnen al ongeveer vijf jaar op de 1738 meter hoge Grünten-berg ten zuidwesten van München, Duitsland . Het werd al snel een lokaal herkenningspunt dat veel bezocht werd door wandelaars en toeristen. We hebben ongetwijfeld te maken met een fenomeen dat al jaren aan de gang is, maar nu in de media aandacht krijgt. Het was ook te verwachten dat er ‘officiële verklaringen’ van wat er gebeurde naar boven zouden komen, die elke theorie over hun buitenaardse connectie zouden ontkrachten en mensen zouden verhinderen hun eigen conclusies te trekken.

Ik denk dat er in het verleden al iets soortgelijks is gebeurd toen de Amerikaanse luchtmacht (USAF) een onderzoeksgroep oprichtte met de naam Project Blue Book (Project Blue Book) met als enig doel om echte UFO-waarnemingen in diskrediet te brengen. Het zou dus niet moeten verbazen dat ze nu hetzelfde systeem gebruiken voor de mysterieuze monolieten die over de hele wereld zijn verschenen.

Wat vind je van de video? Is het een gigantische vleermuis, alien, demon of iemand in vermomming? Voel je vrij om hieronder te reageren.

https://infinityexplorers.com/a-video-shows-a-strange-creature-right-near-the-utah-monolith-site

Gerelateerde artikelen

Back to top button