web analytics

Klassieke kunst, Verstening, Gesmolten gebouwen

Beelden die zij eigenlijk in die tijden nooit gemaakt kunnen hebben!

Zijn we voorgelogen als het gaat om de renaissancebeweging en veel van de beroemdste kunstenaars uit de geschiedenis? Is er een doofpotoperatie gaande om te verbergen dat deze kunstwerken tot een ouderwetse artistieke samenleving behoorden? Misschien is er een geheime techniek of technologie waar we nooit over zijn verteld, zoals een geavanceerd snijgereedschap, het vermogen om steen zacht te maken voor gemakkelijke manipulatie, en of het proces van verstening. In deze aflevering bespreken we de legendes en mythen van de mens die in steen werd veranderd, die verwijzen naar een soort steenconversietechnologie die de Ouden bezaten. Hebben ze deze kennis gekregen door het observeren van een soort natuurverschijnselen of catastrofale gebeurtenis die het grootste deel van de oude wereld in bergen veranderde? Er zijn talloze verslagen die verwijzen naar rampen van vuur, een van de meest bekende is de Griekse mythe van Phaëton zoals verteld in Plato’s Timaeus.

Bizar idee mensen die versteend zijn… wow?????
Men zou dus eens  scans moeten maken van die beelden.

In een ver verleden waren de mensen en dieren veel groter dan nu, waarschijnlijk door de afstand van de maan richting de aarde.
Dit is ooit veranderd en daarna werden mens en dier kleiner en werd men ook minder oud.
Misschien was een dinosaurus wel een supergrote leeuw met haar en oren etc.
Of een paard.
Dit zou dan de versteende dieren en mensen die heel groot zijn kunnen verklaren.

Nu gezien er ooit buitenaardsen naar de aarde kwamen zie de categorie rhesus negatief op deze website(zie menubalk)…dit gaat over rhesus negatieve bloedgroepen, die daar weer vanaf stammen om bv koningen te zijn en of leiders in deze wereld. Vandaar dat ze met elkaar trouwen en niet met de gewone mensen, ze weten het ergens wel.
Zeer interessant allemaal.

Lees ook:   Oervrouw Lucy zou uit een boom zijn gevallen

Natuurlijk was hun technologie nog beter dan wij nu zelf kennen, dus waarom zou dit niet mogelijk zijn.
Een wapen dat mensen kon verstenen bv… of een mogelijkheid om steen te smelten tot een soort gladde klei?
Hiervoor kun je de bijbel lezen met een zeer open mind…om tot ontdekkingen te komen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button