web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Ik werd wakker in een parallel universum zonder Covid-19

 

Waag je in het verbijsterende rijk van parallelle universums met nog drie waargebeurde en aangrijpende verhalen. Maak kennis met Seth Boyle, die na een kort dutje in een wereld terechtkomt waar een wereldwijde pandemie ongehoord is; Phoebe Donovan, wiens lucide dromen een glimp bieden van soortgelijke, maar verschillende alternatieve levens; en Clarissa Stone, wier diepe slaap haar naar een versie van haar huis drijft waar ze onherkenbaar misplaatst is. Dergelijke ervaringen dagen onze opvattingen over het menselijk bestaan ​​uit, en laten ons afvragen of we meer zijn dan wat we van onszelf denken te zijn.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥