web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / ToekomstMysterie

Man met tijdmachine verdween plotseling en nu verscheen hij weer met een angstaanjagende boodschap

Man met tijdmachine verdween plotseling en verscheen nu weer met een angstaanjagende boodschap.

Tijdreizen fascineert mensen al eeuwenlang.

De gedachte aan een reis door de tijd, of het nu gaat om het verleden of een glimp in de toekomst, wekt nieuwsgierigheid en prikkelt de verbeelding. Deze fascinatie voor tijdreizen dateert van vóór moderne blockbusters zoals Interstellar- en Marvel-films. Hoewel sommigen de haalbaarheid ervan in twijfel trekken, zijn er intrigerende verhalen van individuen die beweren het uit de eerste hand te hebben ervaren.

Twee verslaggevers zouden bijvoorbeeld getuige zijn geweest van een belangrijke nieuwsgebeurtenis voordat deze daadwerkelijk plaatsvond. Zou tijdreizen echt kunnen bestaan?

Doe met ons mee terwijl we de waarheid over tijdmachines onthullen.

Begin 1995 begon Mike Marcum, een 21-jarige student elektrotechniek uit Stanberry, Missouri, te werken aan het bouwen van een tijdmachine. Zijn doel was om rijk te worden door naar de toekomst te gaan en winnende lotnummers te krijgen. Er werd gezegd dat hij geen formele opleiding had genoten.

De achterveranda van zijn huis, waar hij de meeste van zijn experimenten deed, was erg rommelig en zag eruit als een kerkhof voor huishoudelijke apparaten, met overal verspreide delen van oude tv’s, radio’s en cd’s. Mike was aan het spelen met een apparaat genaamd Jacob’s ladder toen hij iets vreemds opmerkte…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥