web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

RIVM 2 emmertjes rioolwater halen elke week

Afbeelding

https://www.ad.nl/binnenland/coronavirus-weg-zoveel-mensen-liggen-nog-steeds-met-het-virus-in-het-ziekenhuis~a14dca48/

Coronavirus weg? Zoveel mensen liggen nog steeds met het virus in het ziekenhuis

Er zijn méér coronavirusdeeltjes aangetroffen in het rioolwater dan eerder.

Ik schoot echt in de lach…denk dat mot ik ff heel snel tekenen uit den lossen pols…

Bij mij gaat het echt jeuken bij dit soort teksten…hoe verzin je het!?

Het coronavirus, is het er nog?
Het is er nog, ja: in het riool sowieso. schater AnGel-WinGs.nl Bij de wekelijkse metingschater AnGel-WinGs.nl die het RIVM uitvoert, wordt een emmertje waterschater AnGel-WinGs.nl gehaald bij een rioolwaterzuiveringschater AnGel-WinGs.nl. Het water wordt vervoerd schater AnGel-WinGs.nlnaar het RIVMschater AnGel-WinGs.nl en daar wordt gekekenschater AnGel-WinGs.nl wat erin zit, vertelt Susan van den Hof, hoofd van het Centrum voor Epidemiologie en Surveillanceschater AnGel-WinGs.nl van Infectieziekten van het RIVM. Er is een stijgende lijn in het aantal coronavirusdeeltjesschater AnGel-WinGs.nl die in het water zitten. „We zien al een maand iedere week schater AnGel-WinGs.nl een stijging. Het gaat niet hard schater AnGel-WinGs.nlomhoog; als je van heel laag komtschater AnGel-WinGs.nl, kom je nog steeds laag schater AnGel-WinGs.nluit.” Absoluut geen reden tot zorg dus, zegt Van den Hof, maar het virus gaat meerschater AnGel-WinGs.nl rond, zoals het eerdereschater AnGel-WinGs.nl jaren óók meer rond ging schater AnGel-WinGs.nl tegen het einde van de zomer.

 

Welke zomer trouwens? En het gaat om griepvirussen, whatever die heb je elk jaar in de wintermaanden… Ga eens aantonen hoeveel het ervoor was en nu…en echt dat emmertje water halen… to muts fantasie werkelijk ahahahaha… zag het zo voor me…mag ik ff scheppen uit het driolo…?

Lees ook eens:   Je mag niks zeggen!

Pfff schei uit, ontsla dit gedrocht aub!

Ik ga die naam even onthouden…Josselin Gordijn
Kijk bij zo’n achternaam zou ik gaan voor een aanpassing, ipv gordijn wordt het godin!
En  josselin?

Aargh! Auw!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥