web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Wacht even! De VS wil camera’s in jullie huizen plaatsen?

Vindt u het goed dat de overheid camera’s in uw huizen installeert? Wat als ze zouden zeggen dat ze het doen om “”huiselijk geweld, misbruik en andere illegale activiteiten te verminderen?” Volgens een nieuwe enquête van het Cato Institute vindt 75% van de Amerikanen dat NIET goed, maar de cijfers zijn een beetje verrassend als je filtert op leeftijd. Amerikanen onder de 30 zijn meer in orde met dit idee. Bijna 30 procent van de mensen onder de 30 vindt het prima dat de overheid thuis toezicht houdt! Is dit de reden waarom sommige mensen in orde zijn met CBDC’s? Is er een gebrek aan begrip hoe dit zou werken? Laten we erover praten mensen voordat uw geld hun geld is

Lees ook eens:   Best kudt jonguh

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥