web analytics

Olivia Newton-John overleden op 73 jarige leeftijd

Zangeres, songwriter en actrice Olivia Newton-John is op 73-jarige leeftijd overleden.

John Easterling, echtgenoot van Olivia Newton-John maakte de aankondiging maandag via Facebook.

“Oliva kreeg in 1992 de diagnose borstkanker, maar het ging in remissie en het kwam terug in 2013. Het ging terug in remissie, maar kwam weer boven water in 2017.” Dat meldt TMZ.

Een bron dicht bij Oliva vertelde TMZ : “Na een reis van 30 jaar naar kanker, verloor ze haar strijd tegen uitgezaaide borstkanker.”

“Dame Olivia Newton-John (73) is vanmorgen vredig overleden op haar Ranch in Zuid-Californië, omringd door familie en vrienden. We vragen iedereen om de privacy van de familie te respecteren in deze zeer moeilijke tijd.” schreef Easterling.

“Olivia is al meer dan 30 jaar een symbool van triomfen en hoop en deelt haar reis met borstkanker. Haar helende inspiratie en baanbrekende ervaring met plantengeneeskunde gaat verder met het Olivia Newton-John Foundation Fund, dat zich toelegt op onderzoek naar plantengeneeskunde en kanker. In plaats van bloemen vraagt ​​de familie om donaties ter nagedachtenis aan het Olivia Newton
-John Foundation Fund (ONJFoundationFund.org).”

“Olivia wordt overleefd door haar man John Easterling; dochter Chloe Lattanzi; zus Sarah Newton-John; broer Toby Newton-John; neven en nichten Tottie, Fiona en Brett Goldsmith; Emerson, Charlie, Zac, Jeremy, Randall en Pierz Newton-John; Jude Newton-Stock, Layla Lee; Kira en Tasha Edelstein; en Brin en Valerie Hall.”

Olivia Newton-John veroverde harten met haar grote hits uit de jaren 70.

De grootste hit van Olivia Newton-John was ‘Physical’, dat begin jaren ’80 werd uitgebracht.

 

Lees ook:   Een veel oudere of jongere partner

Gerelateerde artikelen

Back to top button