web analytics
...
CoronaMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

In korte tijd via via velen overleden…door wat?

Lees wat de rest onder dat bericht schrijft…

 

tears via Angel-Wings

”Gebeld door de GGD, ivm een bron en contact onderzoek: “Heeft u klachten?” “Een beetje hoofdpijn, gebeurd wel eens hè!” “Bent u gevaccineerd?” “Nee!” “Dan heeft u vast de Omicron variant, de klachten bij ongevaccineerden zijn heel mild” Dusssss…..”

Afbeelding

©

”Dochter komt net thuis van werk. Helemaal van slag. Een man ging tegen de vlakte in de winkel. Hij was in shock, na een telefoontje uit het buitenland. Huilend vertelde hij dat zijn neefje van 4 jaar net was overleden. Aan een hartaanval. Onwerkelijk en zo verdrietig. 😭😭”

”5 of my care home residents died within 5 days of the jab. None of which were considered end of life.”

”Dec. 5th because she couldn’t walk. She had taken the booster just 3 weeks prior. I had gone to see her less than a week before she went to the hospital and was fine. They said she died of Fever of unknown Origin.”

”My daughter works at our local A&E. A nurse had her booster, had a cardiac arrest less than 3 mins later and died immediately. Paramedics got a defibrillator to her within 2 minutes but couldn’t save her. My daughter got her booster the day after and has been fine so far 🤞”

d626ffd64875c8bad844fd30dbc9b12b via Angel-Wings

Immuunsysteem gevaccineerden werkt slechter dan die van ongevaccineerden!

Lees ook:   Kerst evil

https://netforum.nl/index.php?/topic/882-het-blijft-maar-doden-regenen-er-komt-geen-eind-aan/

Lees dat draadje maar.

Deel Bron
https://niburu.co/het-complot/17032-immuunsysteem-bij-gevaccineerde-duitsers-eind-januari-zo-goed-als-verdwenen

https://netforum.nl/index.php?/topic/848-in-2021-291-atleten-overleden/

 

Gelrenieuws.nl

Lees ook:   Amerika en hun atoomwapens in Nederland

Niet alleen doden zijn te betreuren, ook dodelijke ongelukken, het viel mij al eerder op, ook op andere plaatsen, volgens mij een oorzakelijk verband met de vaccinatie niet uitgesloten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept