web analytics

Niet meer kunnen lopen etc dankzij lachgas

Van hoofdpijn tot dwarslaesie: deze klachten kun je krijgen na lachgas

De afgelopen jaren kregen tientallen jongeren na excessief gebruik van lachgas last van klachten die op een dwarslaesie lijken. Maar hoe werkt de drug precies en welk effect heeft het volgens neurologen op je hersenen?

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5271229/van-hoofdpijn-tot-dwarslaesie-deze-klachten-kun-je-krijgen-na-lachgas

En dan de fuck… gaan ze nog deelnemen aan het verkeer ook!?
Ja hoor…no problemos!

-Jelle was 18 en gebruikte weleens lachgas met zijn vrienden. Regelmatig in de auto. Tot het bijna misging, toen hij als bijrijder in de auto zat en zijn vriend die achter het stuur zat, lachgas aan het gebruiken was. “We reden met 50 kilometer per uur op een boom af. Ik moest aan het stuur trekken om te voorkomen dat we zouden botsen.”

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5271301/lachgas-auto-gevaarlijk-ballon-roes-verkeersongeval

Vandaag bracht de politie nieuwe cijfers naar buiten over het gebruik van lachgas achter het stuur. Iedere maand worden zo’n 400 automobilisten betrapt op het gebruik van lachgas. Dit leidde dit jaar al tot honderden ongelukken, waarvan 21 met dodelijke afloop.


Ik begrijp niet dat mensen zelf niet begrijpen dat dit niet kan!

Ben je onder invloed van wat dan ook, dan ga je niet deelnemen aan het verkeer.
Hetzelfde geldt voor geen licht op je fiets e.d.

Ik zie tegenwoordig zoveel fietsers zonder licht, ik erger me daar aan, want ik moet nog beter opletten, omdat zij dat niet doen, en je ziet ze echt niet in het donker!
Maar ja, misschien zijn tegenwoordig alle mensen wel onder invloed, is het niet van drugs, dan wel door  medicatie en anders onder invloed van die propaganda van ons vijandige  demissionaire regering… pfffffff

Lees ook:   Ebola-artsen 'in goede gezondheid' uit ziekenhuis Leiden

Gerelateerde artikelen

Back to top button