web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Oudere man krijgt eindelijk gewenste behandeling met ivermectine Amerikaans ziekenhuis na drie verschillende rechterlijke bevelen

Een ziekenhuis in Illinois weigerde een oudere man te laten behandelen met het levensreddende medicijn ivermectine voor COVID-19, ondanks een gerechtelijk bevel.

In het weekend van 6 november weigerde Edward Hospital in Naperville, Illinois een arts de toegang tot het ziekenhuis om met ivermectine te behandelen voor een oudere man, Sun Ng, die een ernstig geval van COVID-19 had. De weigering kwam, ondanks dat de dochter van Ng, Dr. Man Kwan Ng op 1 november een bevel kreeggerechtelijk bevel) dat het ziekenhuis verplichtte de behandeling toe te staan, aldus een persbericht.

“Dit gaat over een dochter die het leven van haar vader probeert te redden. De rechter was het ermee eens dat er geen geldige reden is voor het ziekenhuis om te weigeren een levensreddend, niet-traditioneel medicijn te geven als ze hem al op sterven hebben verklaard, “zei Kirstin Erickson, advocaat bij Mauck & Baker, LLC Advocatenkantoor dat de dochter van de arts van NG vertegenwoordigt. “Dr. Ng heeft een erkende arts gevonden om haar vader te behandelen en het potentieel levensreddende ivermectine toe te dienen. Er is geen juridische reden voor Edward Hospital om te weigeren.”

Op 1 november hoorde rechter Paul Fullerton van de 18e districtsrechtbank de zaak van Ng en willigde haar verzoek in om Ng’s vader ivermectine te geven. Op 5 november vaardigde Fullerton opnieuw een bevel uit waarin Edward Hospital werd opgeroepen om Dr. Sta Alan Bain toe om het Edward Hospital binnen te gaan en de mogelijk levensreddende medicatie aan de zieke man toe te dienen.

Een advocaat van het ziekenhuis beweerde dat het bevel niet nodig was omdat Dr. Ng vroeg om een ​​”buitengewone genezing” voor haar vader. De rechter was het ermee eens dat de omstandigheden “buitengewoon” waren en zei: “Ik kan geen meer buitengewone situatie bedenken dan praten over het leven van een man.”

Lees ook:   TTIP De wereld omgekeerd

Ondanks het gerechtelijk bevel, volgens het persbericht dat namens Mauck & Baker werd verzonden, “weigerde het ziekenhuis om Dr. Bain volledig toegang tot de patiënt ”.

“Ze beweerden dat dit kwam omdat Bain niet was gevaccineerd en dat hun hoofdarts niet in het ziekenhuis was om toezicht te houden op Bain’s toediening van het medicijn”, aldus de verklaring. “Op maandagochtend 8 november werd aan de rechtbank een noodrapport overhandigd waarin de gebeurtenissen van het weekend werden beschreven. Na korte argumenten van beide partijen waarschuwde rechter Fullerton de functionarissen van het Edward Hospital en herhaalde dat hij hen had bevolen om Dr. Bain op vrijdag, en dat het ziekenhuis zou toestaan ​​dat Dr. Bain moet binnenlaten.”

Na drie afzonderlijke rechterlijke bevelen mocht Bain eindelijk het ziekenhuis betreden en kon de vader van Ng de COVID-19-behandeling krijgen die ze allebei wilden.

“We hopen dat de beslissing van rechter Fullerton ziekenhuizen zal aanmoedigen om hun COVID-protocollen te wijzigen om meer innovatieve medicijnen zoals ivermectine op te nemen, zodat meer levens kunnen worden gered”, zei Erickson over de late overwinning.

Volgens het persbericht is dit niet de eerste keer dat een ziekenhuis in Illinois wordt aangeklaagd wegens weigering om ivermectine toe te dienen. In mei 2021 werd Edwards partnerziekenhuis, Elmhurst Hospital, aangeklaagd omdat het weigerde ivermectine te gebruiken bij een “kritieke” patiënt. Net als in het geval van Ng was er een gerechtelijk bevel nodig voor het ziekenhuis om eindelijk toe te geven en levensreddende behandeling toe te staan.

Hoewel de reguliere media en andere voorstanders van vaccinatie misleidend verwijzen naar ivermectine als een “paardenwormmiddel”, hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat ivermectine, een veelgebruikte generiek met vrijwel geen risico op ernstige bijwerkingen, effectief kan zijn tegen COVID-19.

Lees ook:   Volgens collega's heeft De Jonge debiele feitenvrije waanideeën

Federale agentschappen en medicijnfabrikanten hebben het medicijn echter agressief onderdrukt, ondanks verschillende vooraanstaande experts zoals Dr. Peter McCollough, dr. Vladimir Zelenko, dr. Robert Malone en de 12.700 artsen en wetenschappers die de Verklaring van Rome ondertekenden, onderschreven het als een COVID-behandeling.

Net als veel andere geneesmiddelen heeft ivermectine meerdere toepassingen en hoewel een daarvan bij de behandeling van dieren is, is toediening aan mensen voor ziekten bij de mens goed ingeburgerd en was het niet controversieel totdat het medicijn bekend werd in verband met COVID-19.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien