web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Ondanks de introductie van vaccinatiepaspoorten nemen COVID-gevallen sterk toe in heel Europa

Ondanks de introductie van vaccinatiepaspoorten en hoge vaccinatiegraad in veel van de getroffen landen, nemen de gevallen van COVID-19 in heel Europa weer toe.

Het aantal nieuwe gevallen van coronavirus in Duitsland heeft voor het eerst de 50.000 overschreden en de autoriteiten dringen aan op verdere beperkingen bovenop de bestaande die hun waarde niet hebben bewezen.

Will Jones schrijft : In het late najaar was er een sterke toename van gemelde Covid-infecties in Europa, met piekwaarden in Oostenrijk, Nederland, Denemarken, Duitsland, Zwitserland en Noorwegen en mogelijk begin in Frankrijk, Portugal en Italië. Dit ondanks het feit dat de meeste van deze landen, waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk, een hoge vaccinatiegraad hebben en veel gebruik maken van vaccinatiegegevens.

Jones wijst erop dat er geen nieuwe variant van het virus is die de piek veroorzaakt en dat vrijwel al deze landen al pieken hebben gezien door de deltavariant.

5a1c3a45f2efd9f13b724715de9a1eaf AnGel-WinGs.nl

Aangezien al deze landen relatief hoge vaccinatiepercentages hebben, kan men alleen maar speculeren dat de nieuwe stijging gedeeltelijk te wijten is aan de afnemende effectiviteit van vaccins.

Zoals gemeld door de hessenschau :

Na de corona-uitbraak bij een koorconcert in Freigericht (Main-Kinzig) zijn meer mensen besmet dan eerder bekend: Zeker 35 mensen testten positief, blijkt donderdag. Voorheen werd aangenomen dat slechts 18 en toen 24 besmette deelnemers en gasten besmet waren.

Het evenement vond plaats volgens de 2G-regels. Dat betekent dat alleen degenen die waren ingeënt en herstelden werden toegelaten. De gezondheidsafdeling van het district had alle betrokkenen opgeroepen om “bijzondere aandacht te besteden aan mogelijke verkoudheidssymptomen”. bron

Lees ook eens:   Dit is een echte dierenarts!!!

Met andere woorden, de uitbraak vond plaats op een evenement waar de overgrote meerderheid van de aanwezigen volledig was gevaccineerd.

Een land waar het aantal COVID-gevallen en sterfgevallen laag is in vergelijking met andere Europese landen, is Zweden, dat nooit een strikt verbod heeft opgelegd en geen vaccinatiepas of maskervereiste heeft.

Je zou denken dat dit een les zou kunnen zijn.

Maar blijkbaar is het bestaan ​​van “kudde-immuniteit” nu een “gevaarlijke samenzweringstheorie”.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥