22 januari 2022

 

Het onheilspellende Afrikaanse Ibadan-woud, waarin tovenaars honderden mensen martelden en op brute wijze vermoorden

4eb2d0e5e9799481115ede846ba74ec5 via Angel-WingsAfrika is nog steeds een slecht onderzochte en weinig beschaafde plek. In sommige van haar landen worden bijvoorbeeld albino’s afgeslacht vanwege de allesverslindende overtuiging dat delen van hun lichaam geschikt zijn voor hekserij-sjamanen.

Enkele jaren geleden werd in Nigeria een plek ontdekt waar honderden mensen werden geofferd tijdens hekserijrituelen, waarbij hun lichamen werden gestript en uiteengereten.  wmpl wink via Angel-Wings Het begon allemaal begin 2014, toen motortaxichauffeurs de een na de ander vermist werden in het Ibadan- gebied van de provincie Oyo. De politie kon er niet achter komen wat er met hen was gebeurd, maar omwonenden zagen een groep vreemdelingen die zich in een bos aan de rand van de stad vestigden.  Deze mensen gedroegen zich zo vreemd dat al snel geruchten de ronde deden in de stad dat leden van een hekserijcultus in het Ibadan-woud woonden, die mensen ontvoerden en vermoorden tijdens hun duistere rituelen. wmpl negative via Angel-Wings Voor Nigeria was hekserij nooit nieuw, er is een groot aantal sjamanen en er zijn zelfs nog meer mensen die in hun magie geloven. Sjamanen vervangen dokters, psychotherapeuten, politie en zelfs gezinsadviseurs voor deze mensen. In Ibadan was het hetzelfde, en van tijd tot tijd werden hier verminkte menselijke resten gevonden van de vermeende slachtoffers van kwaadaardige sjamanen: omg via Angel-Wings soms waren het gewoon afgehakte armen en benen, soms een romp zonder interne organen.  wmpl cry via Angel-Wings

Toen taxichauffeurs begonnen te verdwijnen, renden hun vrienden en familieleden naar de politie om te klagen over de duistere tovenaars die in het bos woonden. Maar de politie veegde het weg en zei dat de verdwenen personen hoogstwaarschijnlijk gewoon naar een andere stad vertrokken om op zoek te gaan naar meer lucratief werk.

Toen bleven de mensen toch steeds weer verdwijnen en deed de politie weer niets om hen te vinden. Dit was totdat, in maart 2014, een motorrijder die langs de Los Ibadan-weg langs het bos reed, iemand met luide kreten om hulp hoorde roepen in het struikgewas. Hij ging naar de politie en zei dat er iets heel ergs aan de hand was in het bos. Op 22 maart begon de politie (De koffie was eindelijk op nml. )eindelijk met het uitkammen van het Ibadan-woud en stuitte al snel op een ware nachtmerrie. Ze vonden daar een vervallen en verlaten huis, waaruit zelfs op afstand een ondraaglijke stank voortkwam. wmpl negative via Angel-Wings

Eenmaal binnen zagen ze een enorme hoeveelheid menselijke resten in verschillende mate van ontbinding. -OMG wmpl negative via Angel-Wings – De lichamen waren vastgebonden met kettingen, vastgeketend aan betonnen vloerplaten.  Toen ze het gebied rond het huis begonnen te doorzoeken vonden ze daarna nog meer menselijke lijken, in de struiken gegooid, in gaten gegooid, in spleten in de grond, in spleten tussen stenen. (niet tussen de spleet in een bed ofzo pffieuw 😛 ) Velen hadden hun ledematen afgesneden, sommigen hadden ze het hoofd afgehakt. Veel lichamen zijn gestript. In totaal werden 20 menselijke lichamen gevonden in ontbinding, honderden (!) Menselijke schedels en een indrukwekkende stapel skeletbotten. Op één plek werd een “pakhuis” met kleding, portemonnees, schoenen en andere persoonlijke bezittingen van de omgekomenen ontdekt. Er was ook kinderspeelgoed.  Door een of ander wonder werden 15 monsterlijk uitgemergelde, maar nog steeds levende mensen gevonden in de diepten van de “crypte”, die ook vastgeketend waren aan de vloerplaten. Ze zagen eruit als levende skeletten omringd door zwermen vliegen. Sommigen van hen waren al bewusteloos. omg via Angel-Wings

Lees ook:   Corona virus en alle mensen en bedrijven en winkels moeten schoonmaken en zijn

Tijdens het onderzoek zeiden deze mensen dat ze in de stad waren ontvoerd, hierheen gebracht, waar ze slechts één keer per week werden gemarteld en gevoed. Sommige overlevenden zeiden dat ze maandenlang gevangen werden gehouden. De algemene indruk was dat de cultus van sadistische tovenaars op deze plek al minstens enkele jaren bestond. Vanwege de slechte staat van de overblijfselen zijn de meeste van de doden nooit geïdentificeerd, wat grote woede veroorzaakte bij de lokale bewoners. Er gingen geruchten dat de rijke mensen van Nigeria, die hoge posten bekleedden, bij deze zaak betrokken waren, en dat ze mensen martelden en vermoordden tijdens occulte rituelen die hen macht en rijkdom gaven.  Woedende inwoners van Ibadan Massa’s verontwaardigde mensen gingen de straten van Ibadan op, zwaaiend met messen en knuppels. Het was slechts door een of ander wonder dat de politie er in slaagde rellen te voorkomen door een aantal bijzonder vurige rebellen te arresteren. Tot nu toe is er nog maar heel weinig informatie over deze zaak en in Ibadan denken veel inwoners dat zowel de autoriteiten als de politie zelf bij deze bloedige rituelen betrokken zijn. En dat tovenaars nog steeds mensen ontvoeren en vermoorden, ze doen het gewoon veel heimelijker en nu op een andere plek.

 

Источник: http://paranormal-news.ru/news/zloveshhij_ibadanskij_les_v_kotorom_kolduny_zamuchili_i_zverski_ubili_sotni_ljudej/2021-02-05-17499

Je kunt je gewoonweg niet voorstellen hoe wreed de mensheid alsnog kan zijn…het is bloedstollend griezelig en …
Ik zeg maar niets… ivm wat ik ze toewens eigenlijk.
Want ik denk dat die mensen zo stupide zijn dat ze niets nog begrijpen en al zou men hen straffen dan zullen ze het toch niet eens waarnemen.
Je zou er maar je hondje uitlaten in dat bos…?

 

Gerelateerde berichten