web analytics

Fabeltjesfuik College met Complot-doctor Jaron Harambam

Arjan Lubach introduceerde het fenomeen “Fabeltjesfuik” waarbij onwetende zoekenden verstrengeld raken in fictie en werkelijk op het internet, en wel sociale media. Maar afgezien van dit mechanisme is er vooral een aanwijsbare oorzaak waarom mensen antwoorden zoeken op het web. Dr. Jaron Haramban legt feilloos uit aan programmamaker Flavio Pasquino hoe het werkt. Pasquino noemt zichzelf ook een complotdenker maar geeft daar wel een nieuwe betekenis aan. Namelijk het wantrouwen van de overheid. Samen met Harambam wordt er een vlucht door de geschiedenis genomen en het heden in perspectief geplaatst en gezocht naar een oplossing. Note: deze video is al eens eerder gepubliceerd maar door Youtube “kaltgestellt” en dus proberen we het gewoon nog eens opnieuw.

Lees ook:   META FB Drugs

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button