web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

De dagshow: Corona, Corona en Corona

De dagshow: Corona, Corona en Corona


Goedenavond, lieve kijkers!

Afgelopen weekend demonstreerden duizenden weer in veel Duitse steden – een potpourri van complottheoretici, linkse extremisten, rechtsextremisten, ook mensen uit het extreme midden, fanatici van de staatsrechtelijke wet, weigeraars van vaccinatieschade en naïeve media-ongelovige burgers. Je ziet mensen rondlopen met de basiswet, of posters ophangen: Geen kans voor Gates ”. De Duitse regering veroordeelt met klem de ruwe theorieën die zijn verspreid in de protesten tegen de Corona-maatregelen.

Beste kijkers, om zulke gevaarlijke ontwikkelingen tegen te gaan, een korte verklaring van Prof. Drosten: “Ik zou iedereen willen adviseren om naar betrouwbare informatie te zoeken. U kunt betrouwbare informatie over deze ziekte vinden bij het Robert Koch Institute, het Federale Ministerie van Volksgezondheid of andere Engelstalige bronnen.

Vertrouw niet op professoren of artsen die beweren dat ze medische professionals zijn, alleen maar omdat ze een idee hebben over deze dingen.

‘ De juiste behandeling van de varkensgriep pandemie in 2009 laat zien hoe goed prof. Drosten is met zijn aanbeveling van het Robert Koch Instituut;

Een kleine terugblik: In 2009 kondigde de Wereldgezondheidsorganisatie in Genève de start aan van een verwoestende pandemie met miljoenen dodelijke slachtoffers wereldwijd. Alleen Duitsland bestelde 50 miljoen vaccinampullen.

Kosten: ongeveer een miljard euro.

De bevoegde federale hogere autoriteiten – het Robert Koch-instituut en het Paul Ehrlich-instituut – classificeerden de verspreiding van de nieuwe griep met grote aantallen gevallen en aanzienlijke effecten als zeer waarschijnlijk in de zomer van 2009.

Deze prognoses vormden de basis voor de beslissing over de hoeveelheid van het verkregen pandemische vaccin. Wat op het eerste gezicht een grote fout lijkt, blijkt uiteindelijk nuttig. Vaccinfabrikanten zoals GlaxoSmithKline hebben de pandemie van de Mexicaanse griep relatief goed doorstaan ​​dankzij de betrouwbare informatie van het Robert Koch Institute.

Het farmaceutische bedrijf kondigde een omzetstijging van 20 procent aan tot £ 5,5 miljard.

!!!!!!

Ook het door prof. Drosten aanbevolen Federale Ministerie van Volksgezondheid viel in het verleden op als betrouwbare informatiebron.

Dus waarschuwde hij op 14 maart van dit jaar: “Let op nepnieuws!

Er wordt beweerd en snel verspreid dat het federale ministerie van Volksgezondheid / de federale regering binnenkort enorme verdere beperkingen op het openbare leven zou aankondigen. Dat is niet waar! Help alstublieft om te voorkomen dat het zich verspreidt. ‘ Aanvullende rapporten: Op 16 maart, precies twee dagen later, liet regeringswoordvoerder Steffen Seibert weten dat de federale regering met de federale staten verdere beperkingen op het openbare leven had afgesproken. Logisch.

Lees ook:   Zelfde angst en verschillend jaartal

Ga verder met nepnieuws: Op 17 maart eiste de Nedersaksische SPD-minister van Binnenlandse Zaken Pistorius strengere straffen voor nepnieuws.

Vals nieuws en geruchten verontrustten de bevolking in de Corona-crisis. (ja wie niet…ze hebben zelf fake nieuws verspreid nb! Mensen en kinderen bang gemaakt!!!’

Hij riep de federale regering op nepnieuws aan te pakken. Zo moest het federale ministerie van Volksgezondheid geruchten ontkennen dat ibuprofen riskant was bij Corona.

Het ministerie benadrukte dat dit nepnieuws was. Ook vanaf 17 maart: neem geen ibuprofen als u corona vermoedt: De Wereldgezondheidsorganisatie beveelt aan dat ibuprofen niet wordt ingenomen zonder medisch advies als Covid-19 wordt vermoed. WHO-experts evalueren momenteel de effecten van het ontstekingsremmende medicijn.

De economische situatie. Op 17 maart beloofde minister van Economische Zaken Altmaier – uhhh – “Geen enkele baan zal verloren gaan vanwege Corona”. Op 19 maart berichtte Spiegel over de economische situatie van veel middelgrote bedrijven: “We moesten de eerste mensen ontslaan. Alle medewerkers werken kort, “zegt een middelgrote ondernemer uit Berlijn.”

Regisseur: masker, masker, masker. Ah ja, bedankt. Masker dus.

Ernstige straffen zijn mogelijk zonder masker: Vanaf maandag zijn boetes van toepassing op overtredingen van de Corona-maskervereiste. Wie boodschappen doet of een bus bestuurt zonder zijn mond en neus te bedekken, krijgt in Beieren bijvoorbeeld een boete van 150 euro. Wie zijn winkelpersoneel niet beschermt, moet 5.000 euro betalen. De politie controleert het. Minister van Volksgezondheid Jens Spahn zei begin dit jaar: “Een masker is niet nodig omdat het virus helemaal niet via de adem kan worden overgedragen.” Verklaring van prof. Drosten: “Maar ik kan beter thuis blijven omdat ik niet wil dat iemand om me heen besmet raakt.” rbb moderator: “Maar je kunt het masker wel opzetten.”

Lees ook:   Scheveningen staat in brand!

Prof. Drosten schudt zijn hoofd: ‘Mm, daar houdt u niet op.’ moderator rbb is verbaasd: “Oh, daar houd je niet mee op ?!” Prof. Drosten: “We kunnen er apart over praten, maar dat houdt niet op. De technische gegevens hiervoor zijn niet goed om bij het masker te blijven. ” Ook aan het begin van het jaar op 28 februari zei de vice-president van het Robert Koch Instituut Lars Schaade: “Ontsmettingsmiddelen en beschermende maskers tegen het nieuwe coronavirus zijn in het dagelijks leven niet nodig. Zeep en water waren voldoende bij openbare handelingen. ‘ Regisseur: “Stop, stop, dit is een ongeautoriseerd script. Schakel snel over naar mevrouw Merkel! Schakelaar!” Mevrouw Merkel: ‘Geloof gewoon de officiële aankondigingen …’ De officiële aankondigingen ?! Hartelijk dank. Dus dat is nu genoeg voor mij. Ik ga weg! Credit: Eindelijk goed nieuws. We hebben zojuist het bericht ontvangen dat er een nieuwe Corona-sneltest is aangekomen uit China. De betrouwbaarheid is veel groter dan die van de vorige PCR-test, waarvan bekend is dat deze een foutenpercentage van 40 tot 60% heeft.

van ag.

Bronnen / links: 
19.4. Prof. Drosten 2020: Vind betrouwbare informatie: https://www.facebook.com/bmg.bund/videos/1656682247831862/
Mexicaanse griep 2009: https://www.deutschlandfunk.de/
Zwischen- alarmismus- und-realität.724.de.html ? dram: article_id = 99775 https://www.deutsche-apotheker-zeitung.de/daz-az/2011/daz -7-2011 / bund-should-pay
https://www.youtube.com/watch?v=Rr9OpH7ceYc
14.3.20 Federaal Ministerie van Volksgezondheid: Geen beperkingen op het openbare leven https://twitter.com/BMG_Bund/status/1238780849652465664
16.3.20 Regeringswoordvoerder Seibert: beperkingen op het openbare leven ARD-Tagesschau vanaf 15 maart 20 17.3.20 Pistorius / Federaal Ministerie van Volksgezondheid: Ibuprofen-risico = nepnieuws https://www.spiegel.de/politik/deutschland/coronavirus-boris-pistorius-forder-strafen- gegen-fake-news-a-ed5O5Ob5-c194-4890-a4c3-c713290134f3
17-3-20 WIE: Gebruik ibuprofen niet met Corona https://www.welt.de/vermischtes/video2066224051/who-raet-Nehmen-Sie-kein-Ibuprofen-bei-Corona-Verdacht.html?wtrid=onsite.onsitesearc
17-3-20 Minister Altmeier: Geen baan verloren Citaat uit interview op “Hart aber Fair” van 17 maart. 19.3.20 Spiegel: Eerste ontslagen en kort werk Spiegel vanaf 19.3.20 https://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/corona-rise-komm-die-hilfe-fuer-unternehmen-zu-spaet-a-c1ddf467-4a59-4b94-a514-71b8fe1bc4c
19.1. Spahn: gebitsbeschermer overbodig Robert Koch Institute vanaf 19.1.20 Info.BILD.de 29.1.2020 Drosten: Gebitsbeschermer technische gegevens niet goed https://www.rbb-online.de/talkausberlin/archiv/20200129_2330.htm
28.2. RKI: Gebitsbeschermer overbodig https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/rki-desinfektionsmittel-und-mundschutz-im-alltag-bei-coronavirus-unnoetig,RrnGuR
8.4.20 Dresden: mondbeschermingsplicht https://www.mdr.de/video/mdr-videos/a/video-398848.ht
l 24.4. Beieren: mondbeschermingsplicht https://www.br.de/nachrichten/bayern/ohne-mundschutz-drohen-happige-strafen,Rx4fX
I
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥