web analytics

Niets te doen? Bekijk deze webcams om te jagen op UFO’s, Bigfoot, geesten en monsters

Niets te doen? Bekijk deze webcams om te jagen op UFO’s, Bigfoot, geesten en monsters

Het coronavirus zorgt ervoor dat veel mensen thuis werken, thuis blijven in plaats van uit eten gaan, oppassen en andere activiteiten. Als een van je favoriete hobby’s of activiteiten op zoek was naar UFO’s, geesten, Bigfoot, cryptiden en andere paranormale dingen … dan heb je geluk! Er zijn tal van webcams met continue feeds gericht op de lucht, het water, de gebouwen en de andere plaatsen waar deze afwijkingen kunnen voorkomen. Een man in Ierland heeft het monster van Loch Ness al vier keer gezien vanuit zijn luie stoel! We hebben een lijst met webcams op verschillende gebieden samengesteld die u kunt proberen. Kijk eens, was dan je handen, pak de afstandsbediening en ga op jacht naar huis.

Nessie

Eoin O’Faodhagain is de koning van de waarnemingen van het monster van Loch Ness, nadat hij de eerste van 2020 plus drie daarvoor had gemaakt, allemaal door naar de 24/7 Loch Ness gesloten circuitfeed te kijken ( bekijk het hier ), screenshots te maken en ze naar de Officieel Loch Ness Monster Sightings Register, dat ze erkent als officiële waarnemingen.

Voor paranormale kijkers.

Popocatepetl vulkaan UFO’s

De Popocatepetl-vulkaan in Mexico is actief en staat bekend om UFO-waarnemingen, zowel tijdens als onafhankelijk van uitbarstingen. De meerdere webcams dienen een nuttig doel om ambtenaren vooraf te waarschuwen voor uitbarstingen, maar veel UFO-jagers kijken er religieus naar. ( Bekijk ze hier .) In feite was er daar deze week UFO-activiteit. ( Video hier .) Zijn het vogels, insecten, drones, tanken van buitenaardse ruimteschepen of schepen van de vermeende buitenaardse basis die Popocatepetl als portaal gebruikt?

Lees ook:   Geslachtsloze mensheid....men is gek geworden!¿¿¿

Kabouters en Ierse feeën

Deze camera is ergens in Tipperary, Ierland, verborgen in een veld dat volgens de website van de Leprechaun Watch betoverd en magisch is. De camera zou in de buurt van een sprookjescirkel zijn, dus het is mogelijk dat feeën, pooka’s, banshees, merrows en andere Ierse feeën in zicht kunnen komen. De klok ter plaatse is nauwkeurig en het lijkt te werken. ( Bekijk het hier .) Er is veel interessante informatie

Geesten

Webcams op spookachtige sites zijn om verschillende redenen populair en er is genoeg om uit te kiezen. Een populaire is het Gettysburg National Military Park Live View ( bekijk het hier ) van het legendarische slagveld van de burgeroorlog, dat al lang wordt erkend als zwaar spookachtig. .

Ordsall Hall in Greater Manchester, VK, vermoedelijk gebouwd rond 1177, heeft drie webcams in de meest spookachtige kamers – de Great Hall, de Great Chamber en de Star Chamber – waar kijkers kunnen kijken naar de White Lady en de geest van een jong meisje oa tijdens niet-bezoekuren. ( Links naar de webcams hier .)

De Willard-bibliotheek in Evansville, Indiana, is een Victoriaans-gotisch gebouw dat meer dan 100 jaar geleden is gebouwd en gevuld met genoeg geesten om drie webcams in de kinderkamer, de onderzoekskamer en de kelderzaal te rechtvaardigen ( links hier ). Er is een grijze dame die naar verluidt de bibliotheek rondspookt.

Er zijn tal van spooktheaters, maar in het Furman Theater van Furman University in Greenville, South Carolina, kun je de hunne vanuit je luie stoel bekijken met zijn WebTheatreCam ( bekijk het hier ). Naast de spoken uit de theaters, kun je ook sets zien die worden gebouwd en afgebroken, evenals andere interessante activiteiten.

Lees ook:   Satanisme en ons land

Grote voetVoor Bigfoot-kijkers bieden de nationale parken van de VS overal webcams om een ​​glimp op te vangen van Sasquatch, evenals de vele andere dieren, vogels, natuurlijke gebeurtenissen en verdwaalde wandelaars die het park bewonen. Yellowstone heeft er enkele, waarvan de Old Faithful-cam de meest populaire is, maar de beste service is een lijst met links naar alle actieve webcams in andere nationale parken. ( Klik hier voor de lijst. )

Meer UFO’s

Het coronavirus weerhoudt je er niet van om naar buiten te gaan en omhoog te kijken, waar je elke avond veel UFO’s zult zien, maar als je liever binnen blijft om naar prachtige landschappen in het donker te kijken, kijk dan eens naar de Stargazing UFO-webcamsite met een lijst camera’s wezen op veel van de bergtoppen in Wyoming, Colorado en Idaho. ( Zie de links hier .) Overdag kunnen deze webcams u een geweldige vakantie aan huis bezorgen tot uw netto vakantie.

Er zijn meer paranormaal gerelateerde webcams in de buurt. Bekijk de Paranormalistics-website ( hier ) of kijk gewoon rond. Het is beter dan dik worden door de koelkast en je rampenvoorzieningen te overvallen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button