web analytics

Belachelijk dure eieren…

Ik koop ze niet meer in de supermarkt want veels te duur na het fipronol schandaal…maar die 10 bio-eitjes bij de AH voor 4.49 vond ik toch wel erg bizar!!!!!!

Dat is 10 gulden voor 10 eitjes… kun je je dat nog voorstellen 1 gulden per eitje?
Belachelijk!
Ik haal ze lekker bij mijn kaasboer… Heerlijke kaas en eieren!
Kaas (echte) die tenminste nog smelt in de pan!

Geen nep smeltende pizza kaas voor nodig…(Al gezien in de supermarkt…? Bizar een zakje geraspte kaas, 2,30 oid, weet ik veel, belachelijk je hebt toch wel een kaasrasp in huis…kleine moeite.. boycot die rommel toch eens…) nu heb ik tenminste kaas zoals het hoort en de eieren zijn bijna schandalig goedkoop en echt veel lekkerder dan in de supermarkt. Echt een eitje zoals het hoort.
Het is even een ommetje, waar ik de moeite graag voor doe…dag supermarkten!

We houden van ons Jan! 😉

https://www.pluimveeweb.nl/artikel/189914-prijs-van-eieren-in-supermarkt-nog-nooit-zo-hoog/

Nog een artikeltje inclu reacties…

 

 

Lees ook:   De engelse prinses is geboren!

Gerelateerde artikelen

Back to top button