...

18 juni 2021

 

Urk houdt niet van ”Turk…”¿

Vreemde verhalen over een 18 jarige onschuldige jongen in Urk…hij is daar ook geboren enzo…

https://www.ad.nl/binnenland/woedende-jongeren-uit-urk-dringen-huis-binnen-en-roepen-geertje-wilders~a5128f15/

Video bij..je weet zelluf!

-De politie moest gisteravond massaal uitrukken na een geëscaleerde ruzie op Urk waarbij een kleine honderd jongeren betrokken waren. De woede van de grote groep was gericht op de 18-jarige Soufyan. Tientallen jongeren drongen het huis van zijn familie binnen. Zijn moeder werd tegen de grond gewerkt, zelf liep hij klappen op. ,,We zijn doodsbang.’’

Aldus het AD

-Maandagavond leidde een ruzie over een meisje tot grote ongeregeldheden in Urk. Tientallen lokale jongeren omsingelden het huis van een 18-jarige Nederlands-Marokkaanse jongen. Volgens zijn familie drongen twee jongeren uit de groep hun huis binnen en raakten ze in gevecht met het gezin. Daarbij zou de moeder lichtgewond zijn geraakt. Drie bewoners van het huis hebben daarop aangifte gedaan bij de politie.

De jongen was al langer impopulair in Urk, zegt de familie tegen Omroep Flevoland. Twee jaar geleden werd hij in elkaar geslagen. Zijn familie kreeg toen een schadevergoeding. Toen zijn vader vervolgens een Mercedes kocht (LOL), ontstond er afgunst, zegt de familie. Die zou ten grondslag liggen aan de escalatie van het conflict maandagavond.

De ruzie begon tussen de jongen en een andere deelnemer aan de WhatsAppgroep voor Urkse jongeren met opgevoerde brommers.

(De opgevoerdenbrommerskiekersgroep ie wee wel tog?) Een van de twee zou iets onaardigs omg via Angel-Wings hebben gezegd over een meisje met wie beiden hadden gedatet. (misschien zoiets als, sij ies ein groten hoerrrrrrrrrrrrr…) De twee spraken af hun geschil maandagmiddag bij een lokale snackbar te beslechten. Daar werd de jongen opgewacht door een groep van ‘vijftien tot twintig jongeren’, aldus de snackbareigenaar tegenover het dagblad De Stentor.

Lees ook:   Huisarts die geen medicatie meer geeft!

De politie bracht hem naar huis. Daar escaleerde de ruzie alsnog en moest de politie ingrijpen. Een verslaggever van Omroep Flevoland die aanwezig was bij het huis kreeg een rookbom in zijn busje gegooid. (hahaha,..ja moet je maar niet met je neus derbovenopwillen. Urkers houden daar niet van!)

Lees verder via de link bij de Volkskrant
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/toegangswegen-urk-afgesloten-politie-arresteert-twee-verdachten-na-massale-vechtpartij~b23fc46b/

https://www.ad.nl/binnenland/politie-naar-urk-op-eigen-risico~a4a5eaa3/

https://www.ad.nl/binnenland/21-jarige-man-uit-urk-met-nepwapen-aangehouden-na-dreigvideo~ab5eab5e/

Een heel drama, vroeger, rond 1911 enzo had je dorpen en als je aan een meisje kwam van een ander dorp, dan kreeg je ze ook achter je aan! Met mes en al!
Dit is weer een beetje veel back in time… maar ja, zo zijn mensen tegenwoordig.
Maxima zou zeggen, Een beetje dom…

Het zal niet gaan over discriminatie enzo en dat ze toevallig ook nog Wilders riepen zo vlak voor de verkiezingen, ach ja, dat nemen we ook maar met een korreltje zout.

Gerelateerde berichten