19 september 2020

 

Enge gekke mensen op deez wereld

https://www.ad.nl/binnenland/yasmina-is-slachtoffer-van-vader-sloterplasbaby-hij-dwong-me-morning-afterpil-te-nemen~a5e32f06/

Dat artikel moet je gewoon eens lezen en werkelijk… kan me niet voorstellen dat iemand zo maf in zijn kop is om zoiets te doen.

Maar het kan dus gewoon!
Eigenlijk kun je geen mens echt vertrouwen.
Dat is jammer en erg. Maar je doet er niets tegen.
Als jou vreemde dingen overkomen, vertrouw dan op je gevoel en denk niet dat jij je vergist oid dan is er vaak wel iets gaande dat niet in de haak is.
Die vrouw in dat artikel bv, werd wakker …wacht ik plak het stukje even hier.

 Ze vermoedt dat hij haar ook, onder bedwelming, seksueel heeft misbruikt. ,,We gingen wat drinken in een hotel. Het volgende wat ik weet, is dat ik wakker werd op de achterbank van de auto in de parkeergarage van dat hotel. Hij lag boven op me. Wat er allemaal gebeurd was, wist ik niet, maar de volgende dag stond hij bij me op de stoep. Ik moest mee naar de apotheek voor de morning-afterpil. Hij bleef erbij staan om te zien dat ik die pil slikte.”

Hetzelfde gebeurde kort daarna nog eens. ,,Ook werd ik een keer wakker in een garagebox van een woning in Wijchen. Opnieuw moest ik toen de morning-after pil nemen van hem. Hij zat niet te wachten op een kind, zei hij,” zegt Yasmina. Over het verhaal van de Sloterplasbaby is ze sinds kort op de hoogte.

Ze vermoed dat hij…hoezo ”vermoedens” de situatie is al raar…hoezo achterbank en je weet niet hoe je daar bent gekomen..hoezo morning after pil moeten slikken?
Daar ben je zelf bij.
Dan klopt er toch al iets niet.

Ze heeft geluk gehad…”Sinds die dag heb ik nooit meer iets van hem gehoord of gezien. Telefonisch was hij onbereikbaar.”

Marouane en de Sloterplasbaby 

‘Marouane’ (30) werd vorige week opgepakt. De verdachte kwam bij de recherche in beeld tijdens het grote onderzoek naar een pasgeboren kindje in 2016 dat dood bij de Sloterplas was aangetroffen.Na dna-verwantschapsonderzoek in 2018 bleek ‘Marouane’ de vader van de baby te zijn. Via hem vond de recherche ook de moeder van de baby. Tijdens dit onderzoek kwamen ook ernstige vermoedens van oplichting aan het licht. De man bleek jarenlang op slinkse wijze vrouwen te hebben benaderd.Hij noemde zich Nourdin, Nordin, Marouane, Brahim, Bouka, Chakir, Taoufik en Said en beweerde een succesvolle zakenman te zijn. De slachtoffers hadden niks door, zelfs niet toen hij hun vroeg om geld voor het verlovingsfeest, of zijn bedrijf. Zodra hij het geld binnen had, verdween hij.
Gevaarlijk man…en tzt een nog groter gevaar als hij dit nu al deed…?!

 

Lees ook:   Run op Eerste Kerstdag-boodschappen

Gerelateerde berichten