...

20 juni 2021

 

Vaders GEZOCHT! Of ben je een mietje?

Vaders GEZOCHT! Of ben je een mietje?

Gistermiddag maak ik binnen 5 minuten 2 pogingen tot AANRANDING mee…
Waar de … zijn de vaders? Wie laat nu zijn dochter betasten?

Baby's footprint inside daddy's footprint... I wish I'd seen this a few years ago:

Context: ik woon 18 jaar in Utrecht, waar de grootste Marokkaanse gemeenschap woont. Deze tekst is niet racistisch. Ik heb een Antilliaanse zwager, Antilliaans pleegzusje, Servische schoonzus, Marokaasne vriend, Marokaasen kappers en veel oud-collega’s met buitenlandse afkomst. Toen ik 16 was heb ik meegeholpen met een demonstratie tegen racisme.
Gistermiddag ga ik met mijn vrouw en zoontje van 1,5 jaar oud zwemmen in één van de wijken in Utrecht. Ik ga naar het zwembad waar ik wekelijks baantjes zwem. Het is één van de slechtere wijken in Utrecht waar extreem veel mensen wonen met een buitenlandse afkomst (of van de ouders / grootouders) maar juist daarom is het goed daar naar toe te gaan als autochtoon. Ik woon zelf in die wijk, buren met afkomst uit Marokko, Turkije, Griekenland, … en ook veel Nederlanders.

Bij binnenkomst om 16:00, worden we door de badmeester die ik ken, “erop gewezen” dat het mogelijk beter is om de volgende keer in de ochtend te gaan. Nu zou er veel vervelende jeugd aanwezig zijn. Ik dacht nog “valt wel mee, hij bedoelt vast het lawaai dat ze maken”. We hadden tot tot 17:00 ivm de sluiting van het recreatiebad en kleden ons snel om en vermaken ons prima een uur lang. Het viel direct op dat een groep van 30 jongetjes rond de 12 tot 16 jaar aanwezig waren, waarbij de meerderheid van Marokkaanse afkomst was. Waarbij ik blind durft te beweren dat 90% Nederland was, die jongens zijn hier geboren. De groep domineerde het grote recreatiebad en het buitengedeelte was ook van hun.
Er waren veel kleine kinderen, en verrekte weinig ouders. In totaal 6 moeders, en vier vaders. De meesten met kleine kinderen tot 6 jaar. Er was één gezin, echt Hollanders met wat grotere jongens en een dochter. De dochter, een mooie meid, wordt duidelijk door haar vader en de jongens in de gaten gehouden althans niet alleen gelaten. Deze groep zijn mijn helden, kom daar zo op terug.
Bij het omkleden is het druk. Er zijn zes rijen met kleedhokjes, ik breng mijn vrouw en zoontje hun spullen bij hun hokje aan de dameskant en omwille van de drukte, neem ik het hokje naast hun. We zijn nog bezig met mijn zoontje af te drogen als de pogingen tot aanranding voor mijn neus gebeuren.
1. Een meisje van 12 / 13, wordt door DRIE jongens van 15 / 16 omringd met de vraag of ze er ‘even aan mogen zitten’. Duidelijk was door het wijzen, dat ze haar borsten bedoelden. Ik keek de grootste kwaad aan en al snel gaf hij zijn maatjes aan dat het beter was om weg te gaan.
2. Ik wil net mijn hokje dicht doen, tot dat ik vanuit het hokje naast me hoor door een heel jong meisje ‘niet doen, nee dat wil ik niet’. Twee meisjes van verdomme nog geen 10 jaar oud, wordt door een jochie van 14 / 15 lastig gevallen met hetzelfde “mag ik er effe aanzitten”.
Ik vraag oververhit (was in staat was om dingen te doen waar ik nu ongelofelijk veel spijt van zou hebben gekregen) wat hij in godsnaam van plan was. Hij reageerde gespeeld verbaasd wat hij verkeerd deed. Na nogmaals nu met zeer luide stem, duidelijk makend dat hij heel snel weg moest gaan, nogmaals een nochalante en brutale mond met het verzoek dit te onderbouwen. “Ik sta hier nog maar net, wat doe ik verkeerd?”. Toen ik aangaf dat hij heel veel haast moest maken, betrok hij nog even het eerste meisje dat werd lastig gevallen, met de opmerking: “ik ken haar, mijn buurmeisje”. Toen ik haar vroeg of dit zo was en of hij ok was, gaf ze hem aan maar beter weg te gaan. Gelukkig voor zijn lichamelijke gezondheid, is hij direct weggegaan.
Ontzettend lief bedoeld, bedankt het kleinere meisje mij, maar mijn klomp brak bij haar tweede zin. Meneer bedankt dat u me heeft geholpen. Ze verpesten het altijd voor ons, door hun mochten we niet meer zwemmen. ZE ZAG DUS NIET ALS GROOTSTE PROBLEEM DAT DIE JONGEN AAN HAAR WILDE ZITTEN ONDANKS DAT ZE NEE HAD GEZEGD, MAAR DAT ZE EERDER HET BAD UIT MOEST.
Dit gaf mij de indruk dat dit kind het gedrag van zulke jongens gewend was.
Nee is nee, en als jongens daar niet naar luisteren is het poging tot aanranding. Dit is niet normaal.
MAAR, het probleem is het gedrag van die jongens omdat ze teveel vrijheid hebben. De oorzaak daarvan is dat er te weinig ouders (lees echte mannen / vaders) zijn in het zwembad die kinderen beschermen tegen dit soort aso jochies. Zijn er werkelijk wel voldoende vaders die bewust zijn waar ze hun dochters alleen naar toe laten gaan??? Laten ze het gebeuren? En als ze het weten, en je maakt mij niet wijs dat als je in zo’n buurt woont, welk gedrag deze jongens hebben en welke kans (100%) je dochter loopt om zo behandeld te worden.

Lees ook:   Zorgakkoord is Bagger!

 

daddy and me pictures:
WELKE VADERS NEMEN HET RISICO DAT HUN DOCHTERS WORDEN BETAST. Idioten!
Er zijn drie dingen nodig voor de jeugd:
– Opleiding, moeten scholen / overheid verzorgen
– Opvoeding, moeten (pleeg)ouders verzorgen
– Sociale controle, … DAT MOETEN WIJ MET Z’N ALLEN DOEN
Vaders ga met je kinderen af en toe mee, in zo’n zwembad horen er 10 á 15 vaders in het bad te liggen die niet toestaan dat die klote jochies aan jullie kids zitten of een zwembad terroriseren. Het is niet de jongens hun schuld dat ze zich misdragen. Hun vaders kijken niet naar ze om, dat schijnt normaal te zijn onder de Marokkanen in Nederland. Maar als zij niks doen, doen wij dan ook niks???
Doe toch normaal en neem je verantwoordelijkheid en help mee die sociale controle uit te voeren. Ze hebben tegengas nodig. Dus doe die Ipad of gsm weg en ga checken waar je kinderen naar toe gaan, help mee om andere kinderen te beschermen (als hun ouders dat niet doen).
We kunnen toch niet laten gebeuren dat onze kinderen wennen aan dit soort situaties? Daar krijg je aso kinderen van. Dat worden kinderen die bij een bijeenkomst tegen of voor een asielzoekerscentrum, het volgende roepen als iemand voor een AZC is: er moet een “piemel in”.

Daddy and his Little Cowgirl. I want to take a picture like this of brad and laura...1 with his tall tops on and her with her pants tucked in and another with his "rodeo" clothes on and her in her rodeo clothes.:
Jonge Jongens die teveel ruimte krijgen om jarenlang asociaal gedrag te vertonen, en alleen maar boze Nederlanders ontmoeten, ja die lopen de kans te radicaliseren. Het is geen toeval wat er in Nederland en Europa gebeurt. Alles heeft een oorzaak. Ja en het is geen toeval wat er nu in Nederland en Europa gebeurt. Natuurlijk krijgen we boze jeugd met name van buitenlandse afkomst. We sluiten ze buiten door ze te negeren, we gaan als Nederlanders lekker “met elkaar” naar dezelfde plekken. Als we ervoor zorgen dat ze niet zoveel ruimte krijgen voor aso gedrag, dan worden ze wat normaler, is het risico op extremisme (onzedelijk gedrag, racisme, etc etc) veel kleiner.
Wil je een betere wereld, spreek dan met meerdere mensen af om bijvoorbeeld ’s samen naar een zwembad te gaan in een slechtere wijk in je buurt. Zorg dan met elkaar dat die ruimte niet wordt gegeven en dat onze meisjes (en jongens) zich veilig voelen. Dat er voor dit soort gedrag geen ruimte is in ons land.
Mijn helden:
Toen ik klaar was met de tweede jongen, keek ik op en stonden aan beide kanten van het gangpad die Hollandse vader met die grotere jongens die hij bij zich had. Hij glimlachte naar me en gaf direct aan dat ze kwamen kijken of ik hulp nodig had. Helden! Dit soort mensen verdienen een borst vol met lintjes. Ouders die voor hun kinderen zorgen, ook al zijn ze 16. Mannen die andere mannen helpen als aso jochies worden aangepakt zodat deze laatste nooit meer een overwinning halen uit confrontaties met “jan met de pet”.
En een tip voor alle accommodaties waar veel kinderen komen: geef vaders vrije entree. Moeders maken onze maatschappij beter, Vaders moeten de moeders en kinderen gaan beschermen. Zorg dat er geen enkele belemmering is voor de beschermers. Geef ze te drinken, zorg dat het gezellig wordt en maak gebruik van de beschikbare spierballen. Jullie hoeven als badmeesters / conciërges niet de sociale controle te verzorgen. Jullie moeten zorgen dat de bezoekers zich aan de regels houden. Vaders komen nu niet in deze locaties, dus het is geen gederfde omzet. Je verdient nu toch al niks aan ze. En wat levert het op als je bijvoorbeeld je zwembad veiliger en gezelliger wordt? Juist, meer bezoekers en een betere jeugd. Geef iedereen mooie jeugdherinneringen in plaats van trauma’s.
Nog een tip, zorg dat er toezicht is bij de kleedhokjes in plaats van de spullen op te ruimen als het zwembad sluit. Zorg dat je bent waar de jonge jongens zijn.
Mijn conclusie: er is een oplossing maar volgens mij zijn we een land vol met wegkijkers en mietjes! Of toch niet?
Als er meer mensen zich actief willen inzetten om onze directe omgeving te verbeteren, neem contact met me op dan gaan we wat vaker met grotere groepen kerels onze rotzooi opruimen.

Groet Albert M

Take pictures of son's hands holding their son's hands - same for daughters, etc:

PS: als iemand een app kan en wil bouwen zodat kinderen / vrouwen sneller alarm kunnen slaan, en zodat echte kerels te hulp kunnen schieten. Laat maar weten, ik help mee.
(let niet op de taal/ spelfouten, geen tijd voor. Deze boodschap moet nu de wereld in). Fijne vakantie.


Kijk dit deel ik even!
Dit is een goede vader, zo doe je dat dus!
I LIKE~~~!!!

Deel dit gerust het komt van FB

 

Gerelateerde berichten