web analytics
11:11 Dubbele getallen
Edgar-CayceGezondheid & Uiterlijk

Edgar Cayce’s gezondheidstips

Edgar Cayce’s anti-aging tips

“Tips voor een lang leven: blijf lief, blijf vriendelijk, blijf liefhebben, als je jong wilt blijven.”
EC

Hieronder volgen tips van Edgar Cayce waarin basisgezondheidszorg wordt beschreven om een ​​optimale jeugd en vitaliteit te ondersteunen

Elke dag
Bij het opstaan ​​en voordat u iets eet, drinkt u een glas warm water met citroen of limoen erin. Dit helpt bij je stoelgang en helpt het lichaam om de gifstoffen die tijdens de slaap worden weggegooid, te elimineren.

Voer ’s ochtends diepe ademhalingsoefeningen uit om gifstoffen die in de longen zijn verzameld te verwijderen uit de oppervlakkige ademhaling die kenmerkend is voor slaap

Eet een alkalisch dieet dat rijk is aan fruit en groenten + eet amandelen om kanker te voorkomen

Heb een positieve houding ten opzichte van je leven en lichaam

Een keer per week

Pinda-olie die eenmaal per week over het hele lichaam wordt gewreven, voorkomt artritis. Wat ook goed is, is het maken van  “Aura Glow” met pindaolie, olijfolie, lanoline en vitamine E-olie.

Elke twee weken Een massage (alle massages stimuleren het lymfesysteem, wat erg belangrijk is!)

Dingen komen dus niet alleen voort uit wat men eet, maar ook uit wat men denkt – en uit wat men doet met wat men denkt en eet! Ook uit wat men mentaal en spiritueel verteert.’

Edgar Cayce

Als je nog nooit van Cayce hebt gehoord (spreek uit Casey ), hij is de meest gedocumenteerde helderziende van de 20e eeuw. Gedurende meer dan 40 jaar van zijn volwassen leven gaf Cayce paranormale “lezingen” aan duizenden zoekers terwijl hij in een onbewuste toestand verkeerde, waarbij hij ziektes diagnosticeerde en levens onthulde die in het verleden leefden en profetieën die nog moesten komen. Omdat het merendeel van zijn lezingen – meer dan 9.000 van de 14.000 – betrekking had op de gezondheid van de persoon die hulp zocht, liet hij een enorme erfenis van holistisch gezondheidsadvies na.

Als u de gezondheidstips van Edgar Cayce wilt opnemen in uw preventieve welzijnsplan, zijn er bepaalde suggesties onder de duizenden holistische gezondheidsmetingen waarvan werd opgemerkt dat ze nuttig waren voor iedereen om te volgen.

Hier zijn negen eenvoudige stappen die kunnen leiden tot een lang leven en een goede gezondheid:

Lees ook eens:   Butter Makes Your Pants Fall Off

1) Eet sla. Een van de meest aanbevolen groenten in de gezondheidsmetingen, sla levert ons vitamine A, C en foliumzuur, plus kalium en ijzer. Het is rijk aan chlorofyl en helpt ons lichaam te ontgiften. De diepgroene variant (romaine, andijvie, andijvie of bladsla) verdient de voorkeur boven kropsla (zoals ijsberg), die minder vitamines en mineralen bevat.

Veel sla moet altijd door IEDEREEN worden gegeten; want dit levert een effluvium in de bloedstroom zelf dat een vernietigende kracht is voor de MEESTE van die invloeden die de bloedstroom aanvallen. Het is een luchtreiniger. – Edgar Cayce (lezing 404–6, gegeven in 1936)

2) Breng tijd buiten door. Edgar Cayce zei: “… als het praktisch is, zijn externe activiteiten natuurlijk aan te raden, net als voor iedereen. “- Edgar Cayce (lezing 3497-1, gegeven in 1944)

Waar het lichaam zich ook meer in de open lucht bevindt, is beter. Iedereen zou dicht bij de aarde moeten blijven. (- Edgar Cayce (lezing 4007-1, gegeven in 1923)

3) Neem de tijd om op uw eten te kauwen. Hoe beter we op ons voedsel kauwen, hoe minder moeite ons spijsverteringssysteem heeft om het in kleinere deeltjes op te splitsen. We worden ons ook meer bewust van ons voedsel, waardoor we meer van de maaltijd kunnen genieten en het vermogen om ons lichaam te voeden, toenemen.

Voor elk lichaam moet er grondig worden gekauwd. Als dit gebeurt, is de activiteit van de klieren in de mond en de speekselklieren zodanig dat de keel en de bronchiën in een veel gezondere conditie blijven. Voedsel vastschroeven of doorslikken door het gebruik van vloeistoffen produceert meer verkoudheden dan IEDERE activiteit van een dieet! – Edgar Cayce (lezing 808-3, gegeven in 1935)

4) Drink veel water . Om de nieren te helpen spoelen en te reinigen, suggereerden de metingen vaak om dagelijks zes tot acht glazen water te drinken.

Iedereen moet per dag minstens twee liter water drinken. Op een bepaald moment dronk [men] een glas tot driekwart glas, of een tumbler water. – Edgar Cayce (lezing 5619-1, gegeven in 1931)

5) Ontspan. In een lezing voor een osteopaat, die probeerde zijn energie te besparen, zei Cayce: “… het lichaam mag niet te zwaar worden belast; en er zouden periodes van ontspanning moeten zijn, zoals die in ieders ervaring moeten zijn. ” – Edgar Cayce (lezing 1334-2, gegeven in 1937)

Lees ook eens:   'Domperidon alleen gebruiken bij misselijkheid' Beter niet

6) Oefening. Die metingen die specifiek oefening adviseerden, beschreven vaak het type dat door het individu moest worden uitgevoerd. Het advies weerspiegelt de laatste zin van het bekende gezegde: werk na het ontbijt een tijdje; rust na de lunch een tijdje; loop na het eten anderhalve kilometer.

Het is goed dat elk lichaam, elk lichaam lichaamsbeweging neemt om de dagelijkse routine-activiteit tegen te gaan en rust te creëren. Lopen is de beste oefening voor dit lichaam; bij voorkeur ’s avonds. – Edgar Cayce (lezing 416-3, gegeven in 1934)

7) Gebruik olijfolie. In landen waar olijfolie op grote schaal wordt geconsumeerd, wordt een lage incidentie van hart- en vaatziekten gerapporteerd. Het heeft een gunstig effect op het cholesterolgehalte in het bloed, is gemakkelijk verteerbaar, stimuleert de stofwisseling en bevordert de spijsvertering.

Olijfolie is goed voor iedereen … Neem gewoon wat het lichaam zal opnemen. Een paar druppels vier of vijf keer per dag is uitstekend, want het is een darmvoedsel dat nergens anders in uitblinkt. – Edgar Cayce (lezing 348–17, gegeven in 1933)

8) Zorg voor uw spijsvertering. Het belang van het voorkomen van constipatie komt tot uiting in dit fragment (colonics en klysma’s waren de “interne baden” die het vaakst door Cayce worden aanbevolen):

Houd de eliminaties in het systeem (dat wil zeggen via het darmkanaal) normaal en correct werkend, ook al wordt er gebruik gemaakt van klysma’s en reiniging van de dikke darm – wat goed is voor iedereen, want door dezelfde vele herinfecties nemen plaats door het systeem te zwaar te belasten met slakken van fermentatie zoals plaatsvindt in stijgende of [transversale] karteldarm. – Edgar Cayce (lezing 5712-1, gegeven in 1926)

9) Zorg voor een goede nachtrust. Over het algemeen zijn mensen die goed slapen gelukkiger en gezonder. Als de slaap slecht of onvoldoende is, voelen mensen zich moe of vermoeid, wat een negatieve invloed heeft op de arbeidsproductiviteit en relaties. Een goede hoeveelheid slaap verbetert de kwaliteit van leven. Een vrouw in haar lezing kreeg te horen:

Zes tot zeven uur is voor iedereen goed genoeg, en toch kunnen sommigen onder stress en spanning tien tot twaalf uur nodig hebben. – Edgar Cayce (lezing 5449-4, gegeven in 1931)

Lees ook eens:   Antimalaria middel Mefloquine geeft kans op hersenletsel of PTTS

Dus daar zijn ze – negen eenvoudige stappen naar een gezonder en langer leven die – volgens Cayce – goed zijn voor elk ‘lichaam’.

Bij verkoudheid:

Het Cayce-dieet benadrukt de juiste zuur-alkalische balans en Cayce zei dat een persoon helemaal niet verkouden hoeft te worden. ” Een verkoudheid kan niet bestaan ​​in alkaline!”

Dus als je lichaam goed alkalisch is … KAN je NIET verkouden worden. Hieronder staan ​​tips om dat te doen en de winter door te komen .. zonder de winterblues of verkoudheid.

 DE INGREDIËNTEN VAN CAYCE

Zuiveringszout (natriumbicarbonaat) – Dit was de ruggengraat van de koude kuur van Cayce, omdat het een van de basiselementen van het lichaam is en sterk alkalisch. Door het in te nemen, kan het lichaam de gewenste alkaliteit herstellen om verkoudheid te bestrijden. Bij het eerste teken van verkoudheid, adviseerde hij om elk uur een theelepel in 6-8 ons water te nemen totdat de kou verdwijnt. Als u het gebruikt als u al verkouden bent, kunt u zich ook een stuk beter voelen.

Eet veel citrusvruchten (vooral biologisch, indien mogelijk)

Grapefruit, sinaasappels, citroenen en limoenen

Sinaasappelsap (met limoen)

Verse of ingeblikte tomaten (Cayce beschouwde ze als een citrusvrucht.)

Drink veel vloeistoffen, vooral hete

Koffie – (met cafeïne) Hij raadde het aan om de bijnieren te helpen als ze in een slechte toestand verkeren. (tenzij andere medische aandoeningen dit verbieden).

Hete honing-citroen met niet-gearomatiseerde gelatine geroerd voor coördinatie. (Probeer 1 eetlepel citroensap en 1-2 eetlepels honing in een kop heet water.)

Drink veel water.

Een opmerking over citrus: we hebben ontdekt dat grapefruit effectiever is dan sinaasappels, waarschijnlijk omdat ze primitiever zijn, zoals limoenen en citroenen. Sinaasappels zijn eindeloos gehybridiseerd om zoeter en milder te zijn, met minder zaden. Cayce stelde voor dat mensen citroensap aan grapefruit en limoensap aan sinaasappels zouden toevoegen om meer van de oorspronkelijke reactie te produceren.

Olie tegen artritis

https://www.baar.com/arthro-boost

Haaruitval

http://www.msfullhair.com/edgar-cayce-hair-loss-hair-regrowth-treatment/

Baar Balm ™, 1 ons.
Genezende zalf

https://www.baar.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=385

Flu Immunization: Suggestions for The Cayce Readings

Health Information

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥