web analytics
...

Technocraatwetenschappers werken aan zelfverspreidende vaccins

Saturday Night Live Snl GIF door NBCDe technocraat-geest gelooft dat wetenschappers een soort van goddelijk mandaat hebben voor de zorg voor de bevolking en dat zij en zij alleen gezondheidsbeslissingen voor iedereen moeten nemen. Bovendien wordt hun transhumanistische neiging onthuld terwijl ze proberen Humanity 2.0 te creëren.

Of u nu voor of tegen vaccins bent, het is moeilijk om de seismische veranderingen te negeren die van invloed zijn geweest op de manier waarop vaccins zijn ontwikkeld, goedgekeurd en gereguleerd tijdens de COVID-19-pandemie.  Sommige onderzoekers zetten de volgende stap, in de hoop een nieuw type vaccin te ontwikkelen dat zichzelf door de omgeving verspreidt.

Sinds de pandemie begin 2020 door de Wereldgezondheidsorganisatie werd uitgeroepen, zijn federale en staatswetgevers overgehaald om een ​​pandemische reactie op te bouwen rond een enkel experimenteel biologisch product, dat miljarden dollars aan winst heeft gegenereerd voor aansprakelijkheidsvrije farmaceutische bedrijven.

Maar zodra farmaceutische bedrijven aankondigden dat ze het vaccin aan het ontwikkelen waren, begonnen artsen, wetenschappers, onderzoekers en andere experts waarschuwingen over de historische problemen van het creëren van een coronavirusvaccin en de neiging die het heeft om antilichaamafhankelijke versterking te produceren, die gevaccineerde individuen vatbaarder gemaakt voor infectie door het virus of een variant.

Vervolgens  ontdekte één studie dat de Zuid-Afrikaanse variant van SARS-CoV-2, die 1% van alle gevallen van COVID-19 in april 2021 in Israël vertegenwoordigde, meer ziekte veroorzaakte bij mensen die waren gevaccineerd met het mRNA-vaccin van Pfizer dan bij niet-gevaccineerde mensen. Om er zeker van te zijn dat er meer gevaccineerd worden, ongeacht de kosten, worden  vaccinpaspoorten  over de hele wereld uitgerold, ook in de VS.

Zoals gerapporteerd door de voormalige Amerikaanse vertegenwoordiger en arts Ron Paul in zijn Liberty Report  dat live werd gestreamd op 29 maart 2021, is de Biden-regering “serieus bezig met het opzetten van een soort federaal vaccinpaspoortsysteem, waar Amerikanen die dat niet kunnen (of willen) niet) aan de regering bewijzen dat ze met het experimentele vaccin zijn gestoken, legaal zullen worden behandeld als tweederangsburgers. ”

Paul waarschuwt dat dit systeem “snel zal veranderen in een kopie van het Chinese ‘sociale krediet’ systeem, waar ongewenst gedrag zwaar wordt bestraft.” Ik zeg nu al maanden hetzelfde, en er is alle reden om te vermoeden dat dit inderdaad is waar we naartoe gaan.

De nieuwste Frankenstein-iteraties van vaccinontwikkeling zijn degene die zichzelf verspreiden via mensen en dieren in het wild. Met behulp van deze technologie, die volgens onderzoekers al bestaat,   wil de regering nog een laag van uw burgerrechten wegnemen.

Deze preventie kan veel erger zijn dan de ziekte of genezing

De koppen  luidden : “Vaccins van de toekomst kunnen net zo besmettelijk zijn als virussen”  en “COVID-19-remedie: wetenschappers plannen een ‘zelfverspreidend’ coronavirusvaccin te ontwikkelen.”   Scott Nuismer en James Bull, auteurs van een artikel in Nature   waarin wordt opgeroepen tot ‘zelfverspreidende vaccins om zoönosen te onderdrukken’, vertelden een New Scientist-verslaggever: ‘Voorkomen is beter dan genezen, dus we moeten beginnen met het gebruik van genetische technieken om gevaarlijke dieren te stoppen. ziekten springen op de mens. ”

Sommige wetenschappers zijn publiekelijk   waarin wordt opgeroepen tot self-verspreiding van vaccins om de verspreiding inentingen voor besmettelijke ziekten die beginnen in het wild levende dieren en kunnen de sprong naar de mens te maken. Ze noemen ziekten als SARS, MERS en COVID-19.   Dit vaccinatieprogramma zou ogenschijnlijk een complementaire aanpak zijn om de prevalentie van het besmettelijke agens in de natuurgemeenschappen te verminderen of te elimineren.

Om dit te verdedigen, noemen ze het voorbeeld van vaccinatieprogramma’s tegen hondsdolheid die de overdracht van hondsdolheid in de VS en Europa aanzienlijk hebben verminderd en vergelijken ze met de gevolgen van hondsdolheid voor mensen in Afrika en Azië, waar de kosten van het vaccineren van wilde carnivoren voorkomen de landen van het bereiken van een voldoende niveau van immuniteit.

Lees ook:   'Pak rokers en veelvraten aan' asociaal beleid kan 't nog erger?

Blijkbaar is de oplossing het creëren van een zelfverspreidend vaccin dat berust op een radicale verandering in ontwikkeling en productie. Het idee is om een ​​klein stukje genetisch materiaal in te brengen in een ander virus dat zich al verspreidt binnen de dierengemeenschap, en zo de dieren die het nieuwe virus krijgen te immuniseren.

De technologie om dit te bereiken is gebruikt in veldproeven bij wilde konijnen om ze te beschermen tegen virale hemorragische koorts. Onderzoekers onderzoeken nu prototypes voor het ebola- en lassavirus.

De PR-benadering is erop gericht te pleiten voor een greintje preventie,  en dit af te  wegen tegen de lopende kosten om een ​​remedie voor COVID-19 te vinden. Er   bestaan ​​echter al kosteneffectieve behandelingsprotocollen voor COVID-19. Het probleem is dat ze  zo kosteneffectief zijn  voor farmaceutische bedrijven om er voldoende inkomsten mee te genereren.

Opiniestukken   beginnen met het aanprijzen van de effectiviteit van de huidige vaccinprogramma’s tegen pokken, rubella, tetanus en mazelen. Wat ze niet vermelden, is dat die vaccinprogramma’s enorm verschillen van de genetische experimenten die worden voorgesteld. Het idee is om:

“… De verspreiding van hiv en andere besmettelijke ziekten tegengaan en mensen immuniseren die anders niet zouden worden beschermd. Bovendien zou de strategie goedkoper zijn dan iedereen met de hand te vaccineren. “

Zelfverspreidend vaccinvirus is een tikkende tijdbom

U moet weten dat er een nadeel is aan dit soort vaccins. Het levende vaccin kan muteren om terug te keren naar de virulente vorm, waardoor het risico op de ziekte waarvoor het vaccin is ontwikkeld, toeneemt. Dit is gebeurd met het orale poliovaccin.

Hoewel het niet opzettelijk is ontworpen om van het vaccin afkomstige poliovirussen over te brengen, is er een versie van het orale poliovaccin dat zich kortstondig verspreidt naar andere mensen. De poliostam die in het wild was uitgeroeid, is mogelijk gemuteerd en teruggekeerd naar zijn virulente vorm.

De Wereldgezondheidsorganisatie schakelde vervolgens over op het  orale poliovaccin ,   maar bagatelliseerde ook de problemen van circulerend poliovirus  dat afkomstig is van een vaccin  en zei dat de stam snel kon worden gestopt door ‘elk kind meerdere keren te immuniseren met het orale vaccin om poliotransmissie te stoppen, ongeacht de oorsprong van het virus. ”

Aangezien ze in sommige landen nog steeds het orale poliovaccin gebruiken, overtreft het aantal polio-infecties op basis van vaccins vandaag de dag veel meer dan het natuurlijke aantal gevallen. In 2020 waren er eind oktober 200 gevallen van wilde polio en 600 gevallen van vaccins, volgens een NPR-rapport.

Bij zelfverspreidende vaccins is de kans dat een opzettelijk ontworpen overdraagbaar vaccin terugkeert naar de meer virulente vorm groter dan bij reguliere vaccins, aangezien er de kans is om zich vaker te vermenigvuldigen voordat het sterft. Wetenschappers denken dat het veranderen van het overdraagbare vaccin om het zwakker te maken de ziekte niet zal uitroeien, maar het risico kan verkleinen dat het virus terugkeert en dat er minder mensen nodig zijn om direct te worden gevaccineerd.

Nuismer stelt dat het gebruik van goedaardige virussen om het genetisch materiaal te vervoeren effectief kan zijn. Bijvoorbeeld,  cytomegalovirus (CMV) , die gebruikelijk is bij mensen en zoogdieren, creëert vaak geen symptomen. Als er genetisch materiaal in CMV zou worden geïnjecteerd, zou het vaccin alleen aan effectiviteit inboeten als de CMV terugkeerde.

Lees ook:   Hij Redde 669 kinderen tijdens de holocaust...

Omdat CMV zich echter gemakkelijk verspreidt en tot 80% van de volwassenen in de VS op de leeftijd van 40 jaar is geïnfecteerd, werkt het gebruik ervan als vector mogelijk niet. Onderzoekers onderzoeken ook een overdraagbaar vaccin tegen hiv bedoeld voor mensen die besmet zijn. Het “vaccin” zou als een parasiet werken om te concurreren met middelen in een geïnfecteerde cel.

De hoop is dat deze therapeutische interfererende deeltjes (TIP’s) het niveau van circulerende virussen zouden verlagen, de verspreiding van HIV zouden voorkomen en de progressie naar volwaardige aids zouden vertragen. Maar zelfs de onderzoekers die proberen een dergelijk vaccin te ontwikkelen, erkenden dat er mogelijk monsterlijke afwijkingen zijn.

Omdat de TIP bijvoorbeeld kan repliceren, kan deze ook evolueren. Dit is een andere manier om te zeggen dat het een mutante variant kan ontwikkelen die oncontroleerbaar zou kunnen worden. Als de TIP zou terugkeren naar hiv, denken de onderzoekers dat het gewoon de persoon zou infecteren die het virus al bij zich had.

Omdat de TIP echter overdraagbaar is, kan het zich verspreiden naar mensen zonder hiv. In de eerste ontwikkeling kan de TIP zich niet in het lichaam vermenigvuldigen zonder HIV. Maar is dat na meerdere generaties van replicatie en mogelijke omkering de moeite waard om te nemen?

Wetenschappers negeren schaamteloos geïnformeerde toestemming

Afgezien van de gezondheidsrisico’s, is het belangrijk op te merken dat wetenschappers en experts die het gebruik van overdraagbare vaccins voorstellen, uw recht op geïnformeerde toestemming schaamteloos negeren  . Dit is een federale wet,  die zegt dat je een recht op informatie over de behandeling die u ondergaat, zodat u een goed geïnformeerde beslissing over uw medische zorg kan maken krijgen.

Artsen zijn gebonden aan ethische en wettelijke verplichtingen om de risico’s en voordelen van medische behandelingen bekend te maken voordat u ze ontvangt. Om aan de wettelijke norm te voldoen, zou elke persoon in de VS, en in feite de wereld, geïnformeerde toestemming moeten geven voordat een overdraagbaar vaccin in het wild wordt vrijgegeven.

Dit soort flagrante minachting voor je burgerrechten  stak zijn lelijke kop op bij  het testen van mensen op het COVID-vaccin. Gezien de ongekende snelheid   waarmee de vaccins werden ontwikkeld en vrijgegeven, is het niet mogelijk om deelnemers aan onderzoeken of degenen die het vaccin gebruiken een volledige lijst van de mogelijke risico’s te verstrekken.

Een van die belangrijke zorgen waarvan onderzoekers en artsen zich bewust zijn, is  antilichaamafhankelijke verbetering (ADE) . Iedereen die deze experimentele genetische procedure krijgt, zou willen worden geïnformeerd over het potentieel om de ziekte die ze proberen te vermijden, te verergeren.

Ondanks de sterke aanbeveling van de onderzoekers in oktober 2020 om dit risico “prominent en onafhankelijk bekend te maken”   , maakte het geen deel uit van de openbaarmaking van geïnformeerde toestemming. De onderzoekers van het International Journal of Clinical Practice schreven:

“Dit risico [ADE] wordt voldoende verdoezeld in protocollen voor klinische onderzoeken en toestemmingsformulieren voor lopende COVID-19-vaccinonderzoeken dat het onwaarschijnlijk is dat de patiënt dit risico voldoende begrijpt, waardoor werkelijk geïnformeerde toestemming van proefpersonen in deze onderzoeken wordt vermeden.”

We staan ​​op een gladde helling. Tenzij onderzoekers, farmaceutische bedrijven en overheidsinstanties verantwoordelijk worden gehouden en nauwlettend in de gaten worden gehouden, zullen we steeds meer van onze burgerrechten blijven verliezen totdat ze volledig zijn uitgehold.

https://www.technocracy.news/technocrat-scientists-are-working-on-self-spreading-vaccines/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button